Πέθανε ο μπαμπάς του Hugh Jackman- Η φωτογραφία και το μήνυμά του συγκινούν (photos & video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πέθανε ο μπαμπάς του Hugh Jackman- Η φωτογραφία και το μήνυμά του συγκινούν (photos & video)

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Hugh Jackman.

Μια σημαντική απώλεια στο οικογενειακό του περιβάλλον βιώνει ο Hugh Jackman, ο οποίος με ένα post στο Instagram account του, αποκάλυψε πως ο αγαπημένος του πατέρας, Christopher Jackman απεβίωσε.

Ο 52χρονος ηθοποιός μοιράστηκε τη δυσάρεστη είδηση με τους fans του, μέσα από μία ανάρτηση στο προσωπικό του Instagram account.

Η ανακοίνωση της απώλειας από τον ηθοποιό

Λιγότερο από ένα 24ωρο πριν, ο Hugh Jackman ανέβασε ένα post στο Instagram account του, με μια φωτογραφία του πατέρα του, στην οποία έγραφε στο caption: «Τις πρώτες πρωινές ώρες της Ημέρας του Πατέρα, ο πατέρας μου πέθανε ειρηνικά. Και ενώ υπάρχει βαθιά θλίψη, είμαι γεμάτος με απίστευτη ευγνωμοσύνη και αγάπη.


https://www.instagram.com/p/CTelQMJrQSe

Ο πατέρας μου ήταν, με μια λέξη, εξαιρετικός. Αφιέρωσε τη ζωή του στην οικογένειά του, στη δουλειά του και στην πίστη του. Προσεύχομαι να είναι τώρα σε ειρήνη με τον Θεό».

Η φωτογραφία στη μέρα του πατέρα και το συγκινητικό μήνυμα

Το ίδιο διάστημα πριν από έναν χρόνο, ο Hugh Jackman είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τον μπαμπά του, ενώ μοιράστηκε παράλληλα και μία συμβουλή που του είχε δώσει εκείνος.

«Ο πατέρας μου με έμαθε να τηρώ πάντα τις υποσχέσεις μου… Ακόμα κι αν αποδειχθεί ότι υπάρχει μια καλύτερη επιλογή ή κάτι που θα με ωφελήσει περισσότερο. Να είσαι πιστός στον λόγο σου», έγραφε το caption της φωτογραφίας.

H φωτογραφία με τη μητέρα του και η σχέση με τους γονείς του

Ο Hugh Jackman ήταν μόλις οκτώ ετών όταν η μητέρα του, Grace McNeil, εγκατέλειψε την οικογένειά της στην Αυστραλία και επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram τη Δευτέρα (23/8/21), αγκαλιάζοντας τη Grace, και απλώς έγραψε στο caption: «Μαμά».

Ο Ηugh Jackman αγκαλιάζει τη μητέρα του που τον εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί (photo)

Η Grace έφυγε από την Αυστραλία και επέστρεψε στην πατρίδα της στην Αγγλία στα τέλη της δεκαετίας του '70, αφήνοντας τον σύζυγό της, Christopher Jackman, να μεγαλώσει μόνος τα παιδιά τους. Μετά το διαζύγιο του ζευγαριού, οι αδερφές του Hugh, η Zoe και η Sonya, πήγαν να ζήσουν με τη Grace στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Hugh και τα αδέλφια του, ο Ian και ο Ralph, έμειναν στο Sydney με τον πατέρα τους.

«Τη θυμάμαι να είναι με μια πετσέτα γύρω από το κεφάλι της και να την αποχαιρετώ, καθώς πήγαινα στο σχολείο. Όταν γύρισα, δεν υπήρχε κανείς στο σπίτι. Την επόμενη μέρα ήρθε ένα τηλεγράφημα από την Αγγλία. Η μαμά ήταν εκεί. Και αυτό ήταν. Ο μπαμπάς προσευχόταν κάθε βράδυ για να γυρίσει η μαμά», είχε πει σε συνέντευξή του το 2012 ο ηθοποιός.



Πλέον ο ηθοποιός έχασε τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε, τον θυμάται όμως με αγάπη και απέραντη ευγνωμοσύνη για όσα έκανε για εκείνον.