Σασμός: Οι εξελίξεις ραγδαίες και το Twitter ήδη ψήφισε τον αγαπημένο του πρωταγωνιστή!

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Οι εξελίξεις ραγδαίες και το Twitter ήδη ψήφισε τον αγαπημένο του πρωταγωνιστή!

Ο «Σασμός» προκάλεσε από το βράδυ της Δευτέρας, ένα μικρό…σεισμό στην prime time ζώνη του Alpha! Τι θα δούμε σήμερα και ποιον ξεχώρισε ήδη το twitter. 

Ο «Σασμός» προκάλεσε από το βράδυ της Δευτέρας, ένα μικρό…σεισμό στην prime time ζώνη του Alpha και έκανε πολύ καλό ποδαρικό με τα νούμερα της τηλεθέασης να κυμαίνονται στο 31,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ στα κοινά 15-24 στις γυναίκες έφτασε το 44,3%. Στο twitter μάλιστα ήταν από το πρώτο πεντάλεπτο της μετάδοσής του, Νο1 trend.

Φτάνουμε ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί η κανονική ταυτότητα της Αργυρώς. Το νέο επεισόδιο του «Σασμού» στις 20.00 στον Alpha την φέρνει κοντά στον Αστέρη. Αλλά ο Ορφέας Αυγουστίδης που τον υποδύεται δεν είναι ο μόνος άντρας πρωταγωνιστής που αρέσει στις γυναίκες από το πρώτο επεισόδιο!

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και η παλιά κόντρα Σταματάκηδων και Βουρλάκηδων βγαίνει ξανά στην επιφάνεια, θυμίζοντας το αιματοβαμμένο παρελθόν. Στεφανής Σταματάκης και Πέτρος Βουρλάκης βρίσκονται αντιμέτωποι-και με τα όπλα στο χέρι- ειδικά μετά την απόφαση του Στεφανή να αθετήσει την υπόσχεσή του σε εκείνον και να πουλήσει σε άλλον τα χωράφια του.



Η αστυνομία παρεμβαίνει για να σώσει οτιδήποτε μπορεί να σωθεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ θα βρεθεί στο γραφείο της Στέλλας αναζητώντας τις νομικές της συμβουλές, χωρίς να γνωρίζει ότι ο σύντροφός της, Αστέρης, είναι ο μυστηριώδης κρητικός με τον οποίο είχε μια ερωτική βραδιά πριν λίγες μέρες. Και όταν βρεθούν…απέναντι θα καταλάβει και εκείνος ότι δεν είναι η ‘Αρτζι από την Αυστραλία όπως εκείνη του συστήθηκε. (τα μπερδέματα του πρώτου επεισοδίου πρέπει να ξεκαθαριστούν)!

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Ορφέας Αυγουστίδης κέρδισαν ήδη την αγάπη του κοινού ως Αργυρώ και Αστέρης, αλλά το twitter αποθέωσε στην κυριολεξία τον Τάσο Νούσια που συναντιέται ξανά τηλεοπτικά μετά το «Νησί» με την Μαρία Πρωτόπαππα!



Πολλές αναφορές είχαμε, όμως, στο twitter στον ταλαντούχο και εξίσου γοητευτικό Δημήτρη Λάλο. Εκείνη που κατάφερε ωστόσο να μας συγκινήσει όλους, ήταν η Όλγα Δαμάνη, που ως ηθοποιός είναι μια κατηγορία από μόνη της!