Άγριες Μέλισσες Παγώνα: Η Δανάη Λουκάκη με μπικίνι - Στη θάλασσα μαζί με τον Νίκο Λεκάκη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες Παγώνα: Η Δανάη Λουκάκη με μπικίνι -  Στη θάλασσα μαζί με τον Νίκο Λεκάκη

Λίγο πριν την έναρξη της τρίτης σεζόν ο χωροφύλακας Άγγελος Φαναριώτης κάνει μπάνιο στη θάλασσα με την «πεθερά» του Παγώνα Τόλλια.

Δεκαπέντε μέρες απομένουν μέχρι την έναρξη της τρίτης σεζόν των Άγριων Μελισσών (23/9/21) και η αγωνία κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο. Κάθε μέρα βλέπεις μέσα από τα Instagram accounts της σειράς νέες φωτογραφίες, τόσο από τα γυρίσματα, όσο και από τους νέους ηθοποιούς που θα γνωρίσεις φέτος.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς επίσης ανεβάζουν πλούσιο υλικό στα δικά τους accounts, ενώ δεν λείπουν και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από διάφορες δραστηριότητές τους. Μια τέτοια φωτογραφία ανέβασε ο Άγγελος (aka Νίκος Λεκάκης) το απόγευμα της Δευτέρας (6/9) στο Instagram του σε μορφή story.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Τα τρία νέα ζευγάρια της σειράς! Έρωτας κι εκδίκηση από τα πρώτα επεισόδια

Η αδημοσίευτη φωτογραφία Άγγελου-Παγώνας στο Instagram

Στο τέλος της δεύτερης σεζόν είδες τον Άγγελο και τη Σοφούλα επιτέλους να παντρεύονται και το χωριό να διασκεδάζει με τη χαρά τους. Λείπουν σημαντικά και αγαπημένα πρόσωπα από το Διαφάνι, όμως τα δύο παιδιά ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου και φέρνουν χαρά στο χωριό.



Ο Άγγελος κάνει πολύ καλή παρέα με την «πεθερά» του και εκτός Διαφανίου και αυτό φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε ο νεαρός ηθοποιός. Ο Νίκος Λεκάκης και η Δανάη Λουκάκη πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα και πόζαραν μαζί σε μία funny στιγμή, την οποία αν ακολουθείς τον Νίκο στα social media ίσως και να την έχεις ήδη δει.

Η Δανάη Λουκάκη ποζάρει με το μπικίνι της, ενώ ο Νίκος απαθανατίζει τη στιγμή, με το caption να αναφέρει: «Έλα η πεθερά».

lekakis loykaki

Έγκυος η Σοφούλα- Οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης

Από σαράντα κύματα πέρασε ο έρωτας του Άγγελου για τη Σοφούλα, την οποία διεκδίκησε με πάθος, προκειμένου να καταφέρουν να είναι μαζί. Η Σοφούλα ούσα ερωτευμένη αρχικά με τον Λάμπρο κι έπειτα με τον Βόσκαρη δεν έβλεπε τον Άγγελο που έδινε και τη ζωή του για εκείνη, μέχρι που ξεκίνησαν τα βασανιστήριά της από τον πρώην διευθυντή των φυλακών Μάνο Βόσκαρη.

sofoula aggelos

Όταν εν τέλει εκείνος της έσωσε τη ζωή, η Σοφούλα συνειδητοποίησε πόσο ερωτευμένη ήταν μαζί του. Στα τελευταία επεισόδια της δεύτερης σεζόν της σειράς είδες τον γάμο τους, και τώρα θα τους δεις να γίνονται γονείς.

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα ξανά sexbomb, η Ουρανία με δική της μπουτίκ και ο μισητός Μελέτης

Η ζωή δεν θα είναι ρόδινη για το ζευγάρι, αφού το χωριό μπαίνει στην επταετία της δικτατορίας και ο Άγγελος με τον Προύσαλη θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειές της στο χωριό. Θα καταφέρουν τα δύο παιδιά να ζήσουν τον έρωτα τους και την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης;

Υπομονή μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου όπου και θα δεις την πρεμιέρα.