Dakota Johnson-Jamie Dornan: Reunion για τους stars του Fifty Shades μετά από 3μιση χρόνια (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Dakota Johnson-Jamie Dornan: Reunion για τους stars του Fifty Shades μετά από 3μιση χρόνια (vid)

H Dakota Johnson και ο Jamie Dornan συναντήθηκαν τυχαία μετά από τρεισήμισι χρόνια στο Κολοράντο.

Η τελευταία φορά που είδες μαζί τον Jamie Dornan με τη Dakota Johnson δεν υπήρχε κορονοϊός και είχε μόλις κυκλοφορήσει η τρίτη και τελευταία ταινία της τριλογίας του Fifty Shades.

Τώρα τρεισήμισι χρόνια μετά την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία οι Dornan-Johnson έπαιζαν τον Christian Grey και την Anastasia Steele επανενώθηκαν ξανά δημόσια. Το πιο περίεργο του reunion αυτού βέβαια ήταν πως έγινε τυχαία.

Αυτό που αποκάλυψε ο Don Johnson για την Dakota δεν το περιμέναμε με τίποτα

Το τυχαίο reunion που ενθουσίασε τους fans

Οι δύο ηθοποιοί που αγαπήθηκαν μέσα από τις ταινίες του Fifty Shades (από τα ομώνυμα βιβλία της E. L. James) εθεάθησαν να παρακολουθούν το φεστιβάλ του Telluride, χωριστά, στο Κολοράντο, αλλά «έπεσε» ο ένας πάνω στον άλλον τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021.

Ποζάροντας για φωτογραφίες μαζί, η Dakota ήταν σχετικά casual ντυμένη με ένα καφέ σακάκι, ένα μπλε τζιν παντελόνι και μια μπλούζα σε κρεμ απόχρωση, ενώ ο ΒορειοΪρλανδός ηθοποιός ένα μπλε T-shirt κι ένα μπεζ παντελόνι.



Οι δύο ηθοποιοί έδειχναν αρκετά αλλαγμένοι, ωστόσο το reunion αυτό ενθουσίασε ιδιαίτερα τους fans του «ζευγαριού».

Στο Φεστιβάλ Βενετίας βρέθηκε η Dakota Johnson

Η Dakota Johnson βρέθηκε στο Κολοράντο μόλις λίγες ημέρες μετά την εντυπωσιακή και sexy εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Βενετίας, για το promotion της νέας της ταινίας «The Lost Daughter», που έχει σκηνοθετήσει η Maggie Gyllenhaal, και συμπρωταγωνιστεί με τους Olivia Colman, Paul Mescal και Jessie Buckley.

dakota festival 1

Ο Dornan από την άλλη βρέθηκε στο φεστιβάλ για την ταινία του Belfast, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Kenneth Branagh και συμμετέχουν οι Dame Judi Dench και Catriona Balfe.