Η Δέσποινα Βανδή «επιστρέφει» στον Λυκαβηττό και η συγκυρία ξαφνιάζει (photos&vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Δέσποινα Βανδή «επιστρέφει» στον Λυκαβηττό και η συγκυρία ξαφνιάζει (photos&vid)

To throwback της Δέσποινας Βανδή έκρυβε πολλά παραπάνω από αυτά που πραγματικά έδειχνε.

Το απόγευμα της Τρίτης η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα story στο Instagram account της, το οποίο σου ξύπνησε αναμνήσεις τις οποίες ενδεχομένως να έζησες και από κοντά το 2003. Ήταν 7 Σεπτεμβρίου 2003 όταν η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε την τελευταία της συναυλία στον Λυκαβηττό.

Πριν φύγει για την Ισπανία με τον πρώην σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή τα έδωσε όλα (όπως λέει και το τραγούδι της) στην τελευταία συναυλία της που πραγματοποιήθηκε στον Λυκαβηττό. Εχθές (7/9/21) συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από τη συναυλία της και η τραγουδίστρια έκανε ένα throwback.

Μελίνα Νικολαΐδη: Η ευχή για τη γιορτή της Δέσποινας Βανδή & η νέα, τρυφερή τους φωτογραφία

Το #tbt της Δέσποινας Βανδή έκρυβε πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που κατάλαβες

Με ένα βίντεο κολάζ από το fan account της γιόρτασε την επέτειο 18 χρόνων από την τελευταία συναυλία της η Δέσποινα Βανδή.

vandi synaylia

«7.9.2003-7.9.2021: 18 χρόνια μετά από τη συναυλία στο Λυκαβηττό», γράφει το caption του story και από κάτω υπάρχει στιγμιότυπο με τη Δέσποινα να τραγουδάει το «Στα ΄δωσα όλα». Όμως το throwback αυτό έκρυβε ακόμη κάτι.

Στο επόμενο story της υπάρχει μια ολόσωμη φωτογραφία της από τη σκηνή και όπως ενδεχομένως μπορείς να διακρίνεις η κοιλίτσα της είναι ελαφρώς φουσκωμένη. Η Δέσποινα είναι περίπου τεσσάρων μηνών έγκυος στη 17χρονη σήμερα Μελίνα, η οποία γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2004.



Η συναυλία αυτή στιγμάτισε τη Δέσποινα Βανδή

Σε συνέντευξη της το 2020 η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πως η πιο δυνατή στιγμή της καριέρας της που θυμάται πολύ έντονα είναι μία.

«Αυτή που μου έρχεται στο μυαλό είναι η τελευταία μου συναυλία στον Λυκαβηττό πριν φύγω με τον Ντέμη για την Ισπανία. Ήμουν έγκυος στη Μελίνα, πάρα πολύ ευτυχισμένη, ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν μαζί μου και ανυπομονούσα για τη νέα αρχή στη ζωή μου», είχε πει.

Και όπως βλέπεις από τα story της το ζούσε πραγματικά πολύ στη σκηνή.