Ο Δάσκαλος: Μαρία Καβογιάννη και Χάρις Αλεξίου ποζάρουν μαζί στους Παξούς- Η πρώτη τους φωτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Δάσκαλος: Μαρία Καβογιάννη και Χάρις Αλεξίου ποζάρουν μαζί στους Παξούς- Η πρώτη τους φωτό

Μαρία Καβογιάννη, Χάρις Αλεξίου και Κλέλια Ανδριολάτου στην πρώτη τους κοινη φωτογραφία στους Παξούς.

Ο Δάσκαλος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι από εκείνες τις σειρές που θα θέλεις σίγουρα να δεις μόλις ξεκινήσει να προβάλλεται στους δέκτες σου. Τα γυρίσματά της βρίσκονται σε εξέλιξη και πριν από μία εβδομάδα είδες μέσα από το Instagram πως ηθοποιοί και συνεργεία μεταφέρθηκαν στους Παξούς.

Το νησί του συμπλέγματος των Επτανήσων είναι ένα από τα μέρη που θα έχει πλάνα η σειρά, και ήδη έχουν κυκλοφορήσει στιγμιότυπα. Η Μαρία Καβογιάννη που έχει συνεργαστεί ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη θα βρίσκεται στη νέα σειρά και το βράδυ της Τρίτης (7/9) δημοσίευσε στο account της την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Ο Δάσκαλος του Παπακαλιάτη ξεκινά: Η υπόθεση και η αποθέωση στην Καβογιάννη (photos & vid)

Η πρώτη κοινή πόζα με τη Χάρις Αλεξίου

Η Μαρία Καβογιάννη δεν είναι το μόνο δυνατό όνομα στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Σε αυτή όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα συμμετέχει και η Χάρις Αλεξίου, και η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα ολοένα και μεγαλώνει.

christopherpapakaliatis kavogianni

Στη φωτογραφία που ανέβασε το απόγευμα της Τρίτης (7/9) η Μαρία Καβογιάννη τη βλέπεις μαζί με τη Χάρις Αλεξίου και τη νεαρή πρωταγωνίστρια, Κλέλια Ανδριολάτου.

«Η πιο γλυκιά παρέα», γράφει η Μαρία Καβογιάννη στο caption της φωτογραφίας και τα likes έχουν ξεπεράσει τα 12 χιλιάδες.



Τη φωτογραφία έχουν σχολιάσει η Βίκυ Σταυροπούλου, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αλλά και η Κλέλια που βρίσκεται στη photo.

Το εντυπωσιακό σκηνικό με το πιάνο στους Παξούς

Πριν από μία εβδομάδα (30/8) ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε ανεβάσει ένα post στο οποίο έδειχνε πλάνα από το σχολείο των Παξών, αλλά και τη μεταφορά του πιάνου από την Αθήνα. Λίγο αργότερα μέσα από τα stories της Κλέλιας, είδες την ηθοποιό να παίζει και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να την κοιτάζει σαστισμένος.

Έρχεται ο Δάσκαλος: Παπακαλιάτης και Ανδριολάτου παίζουν πιάνο στους Παξούς! (photos&vid)



Η υπόθεση της σειράς

Σε περίπτωση που δεν έχεις διαβάσει περί τίνος πρόκειται, η υπόθεση είναι εξής. Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας όμως πληροφορίες αναφέρουν πως θα βγει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.