Μαριάννα Παινέση: Η ζωή της ως νέα μαμά - Τι αποκάλυψε για τον γάμο της

Μαριάννα Παινέση: Η ζωή της ως νέα μαμά - Τι αποκάλυψε για τον γάμο της

Η 25χρονη πάλαι ποτέ παίκτρια του GNTM μίλησε για τη νέα της ζωή ως μαμά.

Τη Μαριάννα Παινέση τη γνωρίσαμε πριν δύο χρόνια στο GNTM όπου και κέρδισε την τρίτη θέση μετά την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο, οι οποίες μοιράστηκαν την πρώτη θέση τελικά.

Η Μαριάννα ξεχώρισε από νωρίς και στα χρόνια που ακολούθησαν συνέχισε την καριέρα της ως μοντέλο και έχει πια 70.000 followers στο Instagram.

Η εγκυμοσύνη:



Στις αρχές του 2020, η 25χρονη σήμερα Μαριάννα αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί ενώ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Προκόπη.

Και στις αρχές Ιουνίου, η Παινέση έφερε στον κόσμο την κόρη της και το φετινό καλοκαίρι απόλαυσε τις πρώτες της διακοπές ως μαμά στην Άνδρο.

Η νέα ζωή ως μαμά

Μιλώντας για τη νέα της ζωή ως μαμά μίλησε η πρώην παίκτρια του GNTM και αποκάλυψε:

«Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα, είμαστε χαρούμενοι, βρίσκουμε τα πατήματά μας, είναι ένα ήσυχο μωρό. Μου αρέσουν τα παιδιά και σκεφτόμουν από μικρή πως θέλω να γίνω μαμά», είπε η Μαριάννα και τόνισε πως ο αγαπημένος της την βοηθάει όσο μπορεί.

Η Παινέση αποκάλυψε πως πέρα από τον πολιτικό γάμο, θέλει να κάνει κι έναν θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάπτιση της κόρης του.



Η ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούμπο:

Η η πρώην παίκτρια στο ριάλιτι μοντέλων θα έχει τον δικό της ρόλο στο «Greek Freak» στην ταινία της Disney για τον Γιάννη.



«Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την ταινία. Βρέθηκα στα γυρίσματα που έγιναν στην Αθήνα γιατί προηγήθηκαν τα γυρίσματα της Νέας Υόρκης. Μου άρεσε σαν εμπειρία, ήταν πολύωρα τα γυρίσματα.. Υποτίθεται ότι θα βρίσκομαι σε ένα γραφείο στο Μανχάταν και μαζί με άλλους μάνατζερ, κοιτάμε τα στατιστικά των παικτών του NBA».

Η παίκτρια του GNTM ποζάρει με εσώρουχα & μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα



Μαριάννα Παινέση: Η φιναλίστ του GNTM έγινε για πρώτη φορά μανούλα (+photos)

Δες και τις πρόσφατες φωτογραφίες με τον γιο της.