Σκοτεινή θάλασσα: Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο Μεσολόγγι - Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σκοτεινή θάλασσα: Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο Μεσολόγγι - Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

Ένας χημικός με διεθνή καριέρα, που ζει στο εξωτερικό, πληροφορείται για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Η επόμενη μέρα τον βρίσκει μπλεγμένο σε μια θύελλα και... μαζί του βρίσκει κι εμάς να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega!

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά στο Mega είναι όλο εκπλήξεις. Νέες σειρές, εκπομπές με νέες ομάδες και πολλά αγαπημένα πρόσωπα περιλαμβάνει το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα, και η αγωνία για κάθε ένα ξεχωριστά είναι μεγάλη.

Η Γη της Ελιάς έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται και μέχρι στιγμής αν δει κανείς το Twitter έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Τα γυρίσματα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη προχωρούν στους Παξούς, ενώ τώρα έχουν ξεκινήσει και τα γυρίσματα της νέας αστυνομικής σειράς, Σκοτεινή Θάλασσα.

Οι ωραίοι και ταλαντούχοι της Τv - Oι hot πρωταγωνιστές της νέας σεζόν (photos & video)

Ο Γιώργος Παπαγερωγίου στο Μεσολόγγι για τη Σκοτεινή Θάλασσα

Στη νέα αστυνομική σειρά του Mega συμμετέχει ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος πριν λίγες βδομάδες παντρεύτηκε την αγαπημένη του Δανάη Μιχαλάκη. Ο ηθοποιός, γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, επέστρεψε από το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία με τη Δανάη και έπιασε δουλειά.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρίσκεται στο Μεσολόγγι με το υπόλοιπο cast, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς.

skoteini thalassa

Μέσα από τα stories της Νικόλ Παναγιώτου, φίλης και κουμπάρας της Αθηνάς Οικονoμάκου και ενδυματολόγου της σειράς, μπορείς να δεις αρκετά στιγμιότυπα, τα οποία θα σε βάλουν κάπως στο νόημα της σειράς και θα σου μεταφέρουν το κλίμα.

Μάθε εδώ για το τελευταίο spoiler από τη γη της ελιάς

Τι συμβαίνει όμως στη νέα σειρά του Mega;

Ένας χημικός με διεθνή καριέρα, που ζει στο εξωτερικό, πληροφορείται για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του.

Τώρα πρέπει να επιστρέψει σε μια πόλη που τον εγκατέλειψε και την εγκατέλειψε κι αυτός, δύο χρόνια πριν, το Μεσολόγγι. Θα παλέψει με τα φαντάσματα του παρελθόντος κι ένα μυστήριο που δεν λύθηκε ποτέ: την εξαφάνιση της κοπέλας του. Όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι ήταν ο ένοχος. Δεν ήταν, όμως, αρκετά για να καταδικαστεί. Ο κόσμος ήταν εναντίον του, ακόμα και η ίδια του η οικογένεια. Έτσι, αναγκάστηκε να φύγει από το Μεσολόγγι και να κάνει μια νέα αρχή στο Παρίσι. Άλλος ένοχος δεν βρέθηκε.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Η οικογένεια της κοπέλας ελπίζει ακόμα.



Οι πρωταγωνιστές της Σκοτεινής Θάλασσας του Mega

Στη νέα αστυνομική σειρά πρωταγωνιστούν:

Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Άρης Λεμπεσόπουλος, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Μπίλιω Μαρνέλη, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Έλενα Μεγγρέλη, Αλέξανδρος Βάρθης, Δημήτρης Αποστολόπουλος.

Δες στη gallery παρακάτω μερικές ακόμη φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο Mεσολόγγι: