Γη της ελιάς Spoiler: Η Αθηνά κρύβει μυστικά και η μάνα της τα ξέρει - Γιατί κρύβει την Μάρω Κοντού

Κατερίνα Ιωακείμ
Γη της ελιάς Spoiler: Η Αθηνά κρύβει μυστικά και η μάνα της τα ξέρει - Γιατί κρύβει την Μάρω Κοντού

Η Μάρω Κοντού επιστρέφει στις οθόνες μας στον ρόλο της μητέρας της αινιγματικής και σκοτεινής Αθηνάς. Ποιον ρόλο θα παίξει στην εξέλιξη της υπόθεσης; 

Η Γη της ελιάς σε κρατάει στην αγωνία τα βράδυα με τα διπλά της επεισόδια; Σου έχω νέα: Θα συνεχίσει να σε κρατάει μπροστά στην μικρή οθόνη! Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται η Αθηνά μας αποκαλύπτει ένα μυστικό που κρατάει κρυφό από όλους, ακόμη και από τον γιο της (για τα μάτια του κόσμου) και εραστή της (στην πραγματικότητα) Δημήτρη: Την μητέρα της!

Σε αυτόν τον πολύ ιδιαίτερο ρόλο θα δούμε την αγαπημένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Μάρω Κοντού, η οποία επιστρέφει για να κάνει τις τηλεοπτικές βραδιές μας ακόμα πιο spicy (την είχαμε δει στο Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες την περίοδο 1992-1994 στο Mega και στο Αραχτοί και λάϊτ την περίοδο 1994-1995 στον ΑΝΤ1). Είναι άραγε η μαμά της Αθηνάς πονηρή και δολοπλόκα σαν την κόρη της;

gi tis elias kontou new

#staytuned

Για τους μυημένους έχω μια ακόμη πληροφορία: Εξελίξεις θα δρομολογήσει η απάντηση της Μαργαρίτας στην πρόταση του Ισίδωρου Βρεττάκου ο οποίος ζητά να έρθει ως γεωπόνος στην Αρεόπολη και για την ώρα διστάζει λόγω της κόντρας της με την ξαδέλφη της Αθηνά.



Γη της Ελιάς: Η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 17 χρόνια - Το Twitter αντέδρασε

Η Μυρτάλη μετακομίζει στο σπίτι του Στέφανου (ωχ!)

Ο Στέφανος και η Μυρτάλη δίνουν στο νοσοκομείο αμοιβαίες εξηγήσεις για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους. Η Μυρτάλη τού εξομολογείται όλα τα περιστατικά και τις απόπειρες δολοφονίας που δέχτηκε και οι δυο τους όχι μόνο τα ξαναβρίσκουν αλλά αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο πατρικό σπίτι του Στέφανου, γεγονός που εξοργίζει (φυσικά) την Αρετή.

Σύμμαχος των ερωτευμένων παιδιών παραμένει ο Στάθης χωρίς ωστόσο να καταφέρει πολλά (η ζωή της Μυρτάλης δίπλα στην Αρετή θα γίνει πάρα πολύ δύσκολη). Στο μεταξύ, ο Δημήτρης πηγαίνει βόλτα με την Άννα και της εκφράζει τη γοητεία που ασκεί πάνω του (τι έχει άραγε να πει η Αθηνά για όλα αυτά;). Η Άννα παρότι θέλει να πέσει στην αγκαλιά του Δημήτρη, θα περιορίσει αυτή τη συνάντηση σε ένα και μοναδικό φιλί.

gi tis elias kontou new 1

Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα σειρά του Mega (photos & video)

Παράλληλα, η Αθηνά φεύγει για την Αθήνα, λέγοντας στον Δημήτρη ότι πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι, ενώ στην πραγματικότητα πηγαίνει να συναντήσει τη μητέρα της, της οποίας την ύπαρξη κρατάει κρυφή απ΄ όλους.

Ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι η Μυρτάλη ψάχνει για δουλειά και της προτείνει να δουλέψει στους δικούς τους ελαιώνες, αλλά εκείνη αρνείται. Το αλατοπίπερο του επεισοδίου ωστόσο είναι η απόφαση του Ισίδωρου να να αποκαλύψει στην Ιουλία τον πραγματικό λόγο για τον οποίο την παράτησε ο Στάθης, 25 χρόνια πριν!