Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο της και το δημόσιο μήνυμα

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο της και το δημόσιο μήνυμα

Βαλεντίνη Παπαδάκη και Κώστας Σόμμερ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Το διάσημο ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Τη Δευτέρα (6/9) η σύζυγος του ηθοποιού πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και σήμερα, δύο ημέρες μετά ανέβασε στο Instagram της την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της.

Ο Κώστας Σόμμερ έγινε μπαμπάς! Η πρώτη ανάρτηση από το μαιευτήριο

Η φωτογραφία από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της

Πριν από κάποιες ώρες η σύζυγος του Κώστα Σόμμερ και μαμά ενός γλυκύτατου αγοριού, ανέβασε στο Instagram account της την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της. Όπως θα δεις έχει απαθανατίσει τη στιγμή που τον θηλάζει με το caption να αναφέρει:

«Λίγοι μαύροι κύκλοι, μια απαλή μυρωδιά, λίγη γεύση γάλα, πολύ αγάπη και μια αγκαλιά.. αισθήματα παρά πολλά. Ένα ευχαριστώ και ένα σ’ αγαπώ σε σένα καρδιά μου @kostas_sommer για το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής μας, που άλλαξε από το πρώτο του κλάμα. Δεν πίστευα ποτέ ποσό γρήγορα και δυνατά θα σε ερωτευόμουν μέχρι να σε δω. Σ αγαπώ τώρα και για πάντα μωρό μου, καλώς ήρθες».


https://www.instagram.com/p/CTj6683MFlT

Το σχόλιο του Κώστα Σόμμερ στη φωτογραφία

H φωτογραφία που ανέβασε η Βαλεντίνη συγκέντρωσε πλήθος likes και σχολίων, με τον Κώστα Σόμμερ να δηλώνει παρών σε αυτή. Κάτω από τη φωτογραφία της αγαπημένης του σχολίασε «my everything» (aka τα πάντα μου) μαζί με δύο κόκκινες καρδιές.

Γαμπρός ντύθηκε ο Κώστας Σόμμερ! Το πάρτι μετά τον γάμο και η εγκυμονούσα νύφη Βαλεντίνη Παπαδάκη

Ο πολιτικός γάμος στον Άλιμο

Με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Αλίμου παντρεύτηκαν στις 26 Αυγούστου ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη. Από νωρίς είχαν αρχίσει οι ετοιμασίες για τη νύφη, Βαλεντίνη και την κουμπάρα Μαρία Καλάβρια οι οποίες με stories στο Instagram ενημέρωναν τους fans τους πως έρχεται η ώρα του γάμου.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε πάρτι με φίλους του ζευγαριού που έδωσαν το παρόν και στον πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Αλίμου. Ο Κώστας Σόμμερ, μετά τον γάμο, αστειεύτηκε για το αν προλαβαίνει να φύγει προκαλώντας τα γέλια ακόμα και της εγκυμονούσας νύφης.