Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έριξε τα καρφιά του για τον Αλέξη Παππά στο Bachelor 2

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έριξε τα καρφιά του για τον Αλέξη Παππά στο Bachelor 2

Ο νέος Bachelor είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.

Μεγάλη κριτική δέχτηκε στην περσινή σεζόν, ο πρώτος Έλληνας Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος.

Παρά τα όσα άκουσε, ο πάλαι ποτέ παίκτης του Nomads, κατάφερε να συγκεντρώσει θεαματικά νούμερα τηλεθέασης, για ένα ριάλιτι έρωτα που δέχτηκε από μόνο του ως concept μεγάλη κριτική.

Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Παππά ως Bachelor- Η αποκάλυψη για την Ελευθερίου (video)

Μετά την επιτυχία του The Bachelor 1, ξεκίνησε ήδη το Bachelor 2 και ο Αλέξης Παππάς έχει γίνει νούμερο ένα τρεντ στο Twitter στα δύο πρώτα επεισόδια του ριάλιτι στον Alpha.

Ο παλιός και τα καρφιά για τον νέο!

Και ποιος θα μπορούσε να μιλήσει για τον Αλέξη Παππά από τον πρώτο Έλληνα Bachelor Παναγιώτη Βασιλάκο.

Ο Βασιλάκος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 και απάντησε στις δύσκολες ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.


https://www.instagram.com/p/CTkoxY8HkyI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιλώντας για τον διάδοχό του, ο Παναγιώτης υπερασπίστηκε την δική του εμφάνιση χωρίς σενάριο και έριξε τις σπόντες του:

«Αυτό που συμβαίνει στο The Bachelor συμβαίνει και στη σύγχρονη εποχή. Μπορεί ένας άντρας να φλερτάρει με 7 κοπέλες και το αντίστοιχο να κάνει και μια γυναίκα. Ποτέ δεν είχα παράλληλη σχέση. Δεν είχα ενδοιασμό για το The Bachelor. Αν δεν μου άρεσε ο έρωτας δε θα έμπαινα στο The Bachelor.

Μπορεί να έχει ακουστεί το οτιδήποτε, αλλά σε εμένα δεν είχε σενάριο. Μπορεί να ήμουν λίγο τρακαρισμένος στην αρχή με τις κάμερες, αλλά δεν υπήρχε σενάριο. Σε μένα δεν υπήρχε κανείς να μου πει τι να κάνω.

The Bachelor: Παιχνίδια στη θάλασσα με τον Παππά, oι παλιές παίκτες σχολιάζουν & το Twitter αντιδρά

Είδα τον Αλέξη αγχωμένο αλλά αυτό είναι κατανοητό γιατί είχε να γνωρίσει 21 κοπέλες. Πιστεύω ότι θα του φύγει αυτό το άγχος στη συνέχεια και θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Έχουν γίνει πολλά Bachelor ανά τον κόσμο να υπάρχουν πράγματα που να συγκρίνεις. Θα προτιμούσα να γίνει το Bachelorette και να διεκδικούσαν 20 άντρες μια γυναίκα».



Όσο για τη σχέση με τη Νικολέττα, η οποία φημολογείται πως δεν ήταν αληθινή, ο Παναγιώτης αποκάλυψε:


https://www.instagram.com/tv/CI9KyorniQ2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τη Νικολέττα την ερωτεύτηκα μέσα στο Bachelor.. Όταν βγήκαμε πραγματικά προσπαθήσαμε. Είχαμε ολοκληρωμένη σχέση. Υπήρξε μια προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Είμαι 30 χρονών και πλέον όταν βλέπω πως κάτι δεν πηγαίνει με μια κοπέλα καλό είναι να σταματάει από την αρχή», τόνισε ο Παναγιώτης.