Alicia Vikander-Michael Fassbender: Έγιναν γονείς και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα (photos&video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Alicia Vikander-Michael Fassbender: Έγιναν γονείς και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα (photos&video)

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την εγκυμοσύνη της.

Η Alicia Vikander έγινε μαμά για πρώτη φορά και το επιβεβαίωσε η ίδια σε μια νέα της συνέντευξη.

Η 32χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Michael Fassbender απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Αlicia ξαφνιάζοντας όλους τους fans του ζευγαριού.

Η άγνωστη εγκυμοσύνη της Alicia Vikander

Η 32χρονη ηθοποιός και ο 43χρονος, επίσης ηθοποιός σύζυγός της δεν επιβεβαίωσαν ποτέ καμία είδηση εγκυμοσύνης, όμως πριν από μερικές εβδομάδες απαθανατίστηκαν σε βόλτα στον δρόμο με ένα καρότσι.

Η Alicia Vikander όμως στη διάρκεια της προώθησης της ταινίας Blue Bayou, απάντησε στο Ε! Νews όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνει μαμά, με τρόπο που επιβεβαίωνε πως αυτό έχει ήδη συμβεί, και είναι ευτυχισμένη.

Η 32χρονη φαινομενικά επιβεβαίωσε ότι είναι μαμά λέγοντας: «Τώρα έχω μια εντελώς νέα κατανόηση της ζωής γενικά. Είναι πολύ όμορφο και προφανώς θα δώσει πολλά σε οποιαδήποτε δουλειά μου στο μέλλον».



Μετά τον μυστικό γάμο ήρθε και η εγκυμοσύνη

Μπορεί τον Οκτώβρη του 2020 να κυκλοφόρησε για λίγο η φήμη περί εγκυμοσύνης της Alicia Vikander, όμως τότε δεν υπήρχε ούτε μια απόδειξη που να επιβεβαιώνει την είδηση, ούτε και το ζευγάρι αναφέρθηκε σε αυτό. Σχεδόν έναν χρόνο μετά γίνεται γνωστό πως το ζευγάρι έχει παιδάκι και όλα οδηγούν στο συμπέρασμα, πως οι φήμες εκείνες, δεν ήταν απλά φήμες.

Ακόμη μία star του Hollywood, περιμένει το πρώτο της παιδί

Κι ενώ όλο αυτό κρατήθηκε μυστικό δεν είναι κάτι που εν τέλει σε ξαφνιάζει, γιατί το ίδιο είχε συμβεί και με τον γάμο τους. Όλοι γνώριζαν πότε θα παντρευτούν και περίμεναν τη μέρα αυτή, όμως το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά νωρίτερα «κάτω από τη μύτη» όλων.

«Kάτω από την μύτη μας»: Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε και δεν πήραμε χαμπάρι

Michael Fassbender και Alicia Vikander μετρούν πλέον τέσσερα χρόνια παντρεμένοι, ενώ πλέον έχουν και παιδάκι.