Kourtney Kardashian: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό και ο λόγος που τις κατέβασε (video)

Kourtney Kardashian: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό και ο λόγος που τις κατέβασε (video)

Η Kourtney Kardashian ανέβασε τις πιο «αληθινές» της φωτογραφίες στο Instagram.

Δύο φωτογραφίες της Kourtney Kardashian ήταν αρκετές για να κάνουν τους fans της να την αποθεώσουν. Ένα post με δύο αρετουσάριστες φωτογραφίες έκανε η Kourtney, το οποίο όμως κατέβασε λίγα λεπτά αργότερα, παρά το γεγονός πως οι followers και οι fans της την αποθέωσαν.

Στις αρετουσάριστες και χωρίς καμία επεξεργασία φωτογραφίες της, η Kourtney φοράει ένα κόκκινο ολόσωμο και ποζάρει δίπλα στην πισίνα, δείχνοντας τις αναλογίες και το σώμα της έτσι όπως πραγματικά είναι.

Kim & Kourtney Kardashian: Η #tbt φωτογραφία που έκανε τους fans να σχολιάζουν τις πλαστικές τους

Γιατί κατέβασε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της η Kourtney;

Τα μέλη της οικογένειας Kardashian τα τελευταία χρόνια βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο. Είτε λόγω κάποιας εγκυμοσύνης, είτε λόγω κάποιας φωτογραφίας που άλλοι δύσκολα θα ανέβαζαν, οι Kardashians κάνουν πάντα τον δικό τους «χαμό» στα social.

Οι πάντα καλοφτιαγμένες φωτογραφίες τους γίνονται viral, οπότε οτιδήποτε διαφορετικό ανεβαίνει από αυτό, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και πάντα συγκεντρώνει θετικά σχόλια. Αυτό συνέβη και με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Kourtney Kardashian, που ανέβασε η ίδια στο Instagram account της και κατέβασε λίγο αργότερα.



Ενώ οι fans της την αποθέωσαν για το φυσικό και χωρίς ρετούς κορμί της, εκείνη κατέβασε το post με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως για να μην επισκιάσει με κάποιον τρόπο την ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Kylie Jenner.

Και όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπεις τέτοια φωτογραφία από την Kourtney

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kourtney δημοσιεύει καλοκαιρινές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσφατα ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με μπικίνι και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Πριν από δύο χρόνια επίσης (13/8/2019) η Kourtney Kardashian είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία από το ταξίδι της στην Ιταλία, στην οποία φορούσε μαύρο ολόσωμο μαγιό κι έδειχνε τις ραγάδες στο σώμα της.


https://www.instagram.com/p/B1FW08jgDQs

Δες στη gallery παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε και κατέβασε μετά από λίγο.