Καλομοίρα: Επιστρέφει στην Ελλάδα σε ρόλο - έκπληξη

Καλομοίρα: Επιστρέφει στην Ελλάδα σε ρόλο - έκπληξη

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Καλομοίρα και η εμφάνισή της είναι ό,τι χρειαζόμαστε για τον χειμώνα.

Στην Ελλάδα επιστρέφει η Καλομοίρα, την οποία γνωρίσαμε το 2004 μέσα από το Fame Story, για χάρη του «Dancing with the Stars»!

Η Καλομοίρα έχει εγκαταλείψει εδώ και αρκετά χρόνια την Ελλάδα και ζει στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, έχοντας αφοσιωθεί στα τρία παιδάκια της, τα δίδυμα Νίκο και Δημήτρη που είναι επτά ετών και την τετράχρονη Αναστασία Καλομοίρα, καρποί της σχέσης και γάμου με τον Γιώργο Μπούσαλη.

Η πενταμελής οικογένεια μένει σε ένα παραμυθένιο σπίτιόπως βλέπουμε από τις που δημοσιεύει η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το comeback

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικό του ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Μπέζα, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η νικήτρια του Fame Story 2 ετοιμάζεται να κάνει δυνατό comeback στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Συγκεκριμένα, η Καλομοίρα επιστρέφει στη χώρα μας για να «ταράξει» τα νερά στο Dancing with the Stars που θα παρακολουθούμε από τις 10 Οκτωβρίου 2021 μέσα από τη συχνότητα του Star με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Η Καλομοίρα δεν θα είναι παίκτρια φυσικά αλλά μέλος της κριτικής επιτροπής.

Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε μετά από πολλά χρόνια την Καλομοίρα σε… νέες περιπέτειες!

Η πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση

Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι τηλεοπτικές εμφανίσεις που έχει κάνει η Καλομοίρα από τότε που εγκατέλειψε την Ελλάδα και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αμερική.

Ωστόσο εμείς είπαμε να θυμηθούμε μαζί σου την πιο πρόσφατη εμφάνισή της!

Η τελευταία φορά, λοιπόν, που είδαμε τη γνωστή τραγουδίστρια στις οθόνες μας ήταν τον περασμένο Μάιο, όταν επικοινώνησε μέσω βιντεοκλήσης με τους σπουδαστές του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ, «House of Fame».



Εκεί την παρακολουθήσαμε να συνομιλεί με τους σπουδαστές και να τους δίνει σημαντικές συμβουλές, ειδικότερα στη Μαριάννα Κάρα, η οποία επρόκειτο να ερμηνεύσει live το τραγούδι της «Secret Combination».