Big Brother: Ο Μελέτης αποχώρησε και το Twitter δεν ξαφνιάστηκε καθόλου (photos)

Big Brother: Ο Μελέτης αποχώρησε και το Twitter δεν ξαφνιάστηκε καθόλου (photos)

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο τέλος του live ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μελέτη.

Ήταν 29 Αυγούστου 2021 όταν ο Μελέτης πατούσε πρώτος το πόδι του μέσα στο σπίτι του Big Brother 2. Ήταν ο πρώτος παίκτης που υποδέχτηκαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, και ο οποίος σαν οικοδεσπότης στη συνέχεια καλωσόρισε τους υπόλοιπους παίκτες κάνοντάς τους μάλιστα tour μέσα στο σπίτι.

Δυστυχώς όμως, φάνηκε πως δεν κέρδισε το κοινό ιδιαίτερα με την παρουσία του, από στο χθεσινό live τον ψήφισαν λιγότεροι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Σίγουρα το γεγονός πως βρέθηκε αντιμέτωπος με τις Μαίρη και Ευδοκία δεν τον βοήθησε να παραμείνει, όμως το πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή.

Βig Brother: Τα πρώτα φλερτ στο σπίτι! Steve, Σύλια, Παναγιώτης και Ανχελίτα in love (video)

Η αποχώρηση του Μελέτη δεν σόκαρε το Twitter

Το Twitter έδωσε το παρών και τον παλμό για ακόμη ένα βράδυ κάνοντας το hashtag #BigBrother πρώτο στα trends με παραπάνω από 8 χιλιάδες σχόλια. Σχόλια που ποίκιλαν σε όλη τη διάρκεια του live και που εν τέλει απέδειξαν πως δεν ξαφνιάστηκαν με την αποχώρηση του Μελέτη.



Οι Twitter fans ωστόσο κατέληξαν στο γεγονός, πως ο Μελέτης δεν είναι κακό παιδί, ούτε ότι δεν έκανε καλά που δεν μπήκε σε κάποια κλίκα. Το μόνο «πρόβλημα» ήταν πως απέναντί του είχε πολύ δυνατούς αντιπάλους, σαν τη Μαίρη και την Ευδοκία.

Στη gallery παρακάτω θα δεις μερικά από τα σχόλια που άφησαν για την αποχώρηση του Μελέτη, και αν θέλεις στο μεταξύ να μάθεις τι σου θυμίζει η Σαμάνθα κάθε φορά που τη βλέπεις, τότε πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις αυτό εδώ το θέμα.

Big Brother: Είναι η Σαμάνθα... η νέα Ραΐσα; Χαμός στο Twitter! (photos)