Βig Brother: Τα πρώτα φλερτ στο σπίτι! Steve, Σύλια, Παναγιώτης και Ανχελίτα in love (video)

Βig Brother: Τα πρώτα φλερτ στο σπίτι! Steve, Σύλια, Παναγιώτης και Ανχελίτα in love (video)

Οι παίκτες έχουν αρχίσει να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους και να είναι ολοένα και πιο αυθόρμητοι.

Το «Βig Brother» έχει επιστρέψει στους δέκτες μας για δεύτερη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Χαμός στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»



Καθώς οι ημέρες στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» περνούν, οι παίκτες έχουν αρχίσει να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους, με τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο Steve Milatos είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον Κωστή, με το μοντέλο να φωνάζει και να του λέει χαρακτηριστικά: «Μη μου ξαναμιλήσεις ποτέ».

Ξεκίνησαν οι τσακωμοί στο Big Brother 2 με τη Σαμάνθα και το Twitter αντέδρασε με χιούμορ (photos)

Παναγιώτης και Ανχελίτα πιο διαχυτικοί από ποτέ



Ο Παναγιώτης Πέτσας (τον γνωρίσαμε μέσα από το περσινό GNTM) και την Ανχελίτα, οι οποίοι δείχνουν μεγάλη συμπάθεια μεταξύ τους ενώ τα βράδια κοιμούνται μαζί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Οι δύο τους δεν σταμάτησαν τα πειράγματα και τις αγκαλιές on camera και όπως φαίνεται θα έχουμε το πρώτο ζευγάρι στο σπίτι του «Big Brother».

Η ερωτική εξομολόγηση του Steve στη Σύλια

Ένα ακόμη ειδύλλιο σε εξέλιξη είναι αυτό ανάμεσα στον Steve Milato και την Σύλια. Το γνωστό μοντέλο έκανε ερωτική εξομολόγηση στην παίκτρια και ανέφερε: «Όταν σε κοιτάζω, ταξιδεύω». Η νεαρή παίκτρια έχει δηλώσει ότι βρίσκεται σε σχέση ωστόσο εμείς αναμένουμε καυτές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Την ίδια ώρα τα Tweets «πήραν φωτιά» με τους χρήστες της πλατφόρμας να σχολιάζουν όσα έβλεπαν στον αέρα.

Big Brother: Ο Ισίδωρος παραμιλά στο λευκό μυστικό δωμάτιο και το Twitter δεν το αφήνει ασχολίαστο



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα πιο χιουμοριστικά tweets που έκαναν το γύρο του διαδικτύου.