JLo-Ben Affleck: Ερωτευμένοι στο κόκκινο χαλί μετά από 18 χρόνια! (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
JLo-Ben Affleck: Ερωτευμένοι στο κόκκινο χαλί μετά από 18 χρόνια! (photos)

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Όταν τον Μάρτιο κυκλοφόρησε η είδηση για τον χωρισμό της Jennifer Lopez από τον Alex Rodriguez, λογικά δεν είχες στο μυαλό σου πως λίγο καιρό αργότερα θα την έβλεπες σε τρυφερά τετ α τετ με τον Ben Affleck.


https://www.instagram.com/p/CTqDp_7AtRF

Η επανασύνδεση των Bennifer έγινε talk of the town και σήμερα τέσσερις μήνες μετά την πρώτη τους εμφάνιση αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Ο φακός τους ακολουθεί παντού και οι φωτογραφίες που κάθε τόσο απαθανατίζονται κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Θα αρραβωνιαστούν πάλι! Ο Ben Affleck ψάχνει δαχτυλίδι στο Tiffany's (video)

Η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά από 18 χρόνια

Την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Βενετίας, έκανα το βράδυ της Παρασκευής (10/9) η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck, με την είδηση και τις φωτογραφίες τους να γίνονται viral σε χρόνο dt.


https://www.instagram.com/p/CTrPHExA0yx

Το ζευγάρι παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Last Duel» και οι πόζες τους στο κόκκινο χαλί έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.


https://www.instagram.com/p/CTp6qPMhnr2

Η τελευταία φορά που η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί, ήταν τον Φεβρουάριο του 2003 στην πρεμιέρα του Daredevil, όταν οι δυο τους ήταν ακόμη αρραβωνιασμένοι. Χώρισαν μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2004.

Τα τρυφερά φιλιά και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Φεστιβάλ Βενετίας

Τους τελευταίους μήνες οι Bennifer αποδεικνύουν, πως αν υπάρχει ακόμη αγάπη όλα μπορούν να συμβούν, ακόμη και μετά από 18 χρόνια. JLo και Ben Affleck είναι αχώριστοι, και η χθεσινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, αποτέλεσε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους σε event μετά το 2003.



Η 52χρονη τραγουδίστρια περπατούσε με καμάρι και περήφανη δίπλα στον αγαπημένο της και άκρως γοητευτικό Ben Affleck, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά φιλιά μπροστά στις κάμερες.

Ben Affleck-JLo: Τα παθιασμένα φιλιά μπροστά στην κάμερα μετά τα γενέθλιά του (photo-video)

Τον Ιούλιο ο Matt Damon, που είναι πολύ καλός φίλος με τον Ben Affleck, είχε πει σε δήλωσή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί. Τους αγαπώ και τους δύο».

jennifer lopez ben affleck festival venetias11

Αν και η Jennifer Lopez σε αυτή την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί είχε τον ρόλο της υποστηρικτικής συντρόφου, έλαμψε με το outfit που επέλεξε και όχι άδικα.

Δες περισσότερες φωτογραφίες τους από το βράδυ της Παρασκευής (10/9) στη gallery παρακάτω: