Ben Affleck-JLo: Τα παθιασμένα φιλιά μπροστά στην κάμερα μετά τα γενέθλιά του (photo-video)

Ben Affleck-JLo: Τα παθιασμένα φιλιά μπροστά στην κάμερα μετά τα γενέθλιά του (photo-video)

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του ακόμη και όταν βλέπει τους paparazzi να τους παρακολουθούν από μακριά.

Μπορεί να πέρασε τα 49α γενέθλιά του το περασμένο Σαββατοκύριακο με τα 3 παιδιά του (που έχει κάνει με την επίσης ηθοποιό Jennifer Garner) όμως επέστρεψε στην αγαπημένη του Jennifer αμέσως.

Ο λόγος φυσικά για τον Ben Affleck και την Jennifer Lopez οι οποίοι όπου σταθούν και όπου βρεθούν δε σταματούν να ζουν (και να επιδεικνύουν) τον έρωτά τους. Και επειδή αυτή η αναζωπύρωση της φλόγας έμελλε να είναι καρμική, τώρα το ζευγάρι φαίνεται πως είναι πιο ευτυχισμένο και πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Αυτή είναι η WOW έπαυλη που θα στεγάσει τον έρωτά τους

Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε καθώς συνομιλούσαν έξω από την κατοικία του διάσημου ηθοποιού στο Pacific Palisades αφού «πέρασαν όλη την ημέρα μαζί». Στο video που τράβηξε κάποιος θαυμαστής μάλιστα, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Ben κάνει μια ξαφνική κίνηση να αγκαλιάσει και να φιλήσει την Lopez, σαν να μη μπορεί να την αποχωριστεί, καθώς εκείνη φεύγει μαζί με τη βοηθό της.



Το παθιασμένο φιλί ήταν αναπόφευκτο. Τι κι αν ήξεραν πως τους κοιτούν πολλοί. Ο έρωτάς τους είναι πάνω απ΄όλα και δεν κρύβεται.


https://www.instagram.com/p/CStU566D2OW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ben Affleck με casual style ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και πάντα χαμογελαστός. Η JLo ντυμένη με μαύρο ζιβάγκο και ένα μπεζ φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι, φαίνεται πως αποχωρεί για επαγγελματικούς λόγους, έχοντας δίπλα της και την βοηθό της.

Τι δώρο έκανε στον αγαπημένο της; Δεν έγινε γνωστό! Το μόνο που ξέρουμε ήταν το δώρο που έκανε εκείνος στα δικά της γενέθλια. Σύμφωνα με το Hollywood Life, ο Ben διάλεξε μερικά custom κοσμήματα από το brand Foundrae που να μπορούν να εκφράσουν την αγάπη τους.

jennifer lopez ben affleck2

Το ειδύλλιό τους

Ο έρωτας αναζωπυρώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, όταν εκείνη είχε δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Alex Rodriguez. Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά πριν από 17 χρόνια στα γυρίσματα του Gigli το 2002, γεγονός που τους οδήγησε στον τους αρραβώνα τους τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.


https://www.instagram.com/reel/CSlQ0EzK1bs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και εκεί που ήταν έτοιμοι να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο του 2003, ξαφνικά ανέβαλαν τον γάμο λόγω «υπερβολικής έκθεσης και φθοράς από τα μέσα ενημέρωσης».