H Ναταλία Γερμανού μας καλωσόρισε «στα καλύτερα Σαββατοκύριακα της ζωής μας»!

Κατερίνα Μπούσιου
H Ναταλία Γερμανού μας καλωσόρισε «στα καλύτερα Σαββατοκύριακα της ζωής μας»!

Πρεμιέρα για τέταρτη χρονιά για το “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha και η Ναταλία Γερμανού έκανε είσοδο με απίστευτη χαρά!

Με τους Βlues Brothers να τραγουδούν το “Everybody needs somebody” η Ναταλία Γερμανού έκανε θεαματική είσοδο στο στούντιο λίγο πριν μπουν σε αυτό και οι συνεργάτες της.

«Η καρδιά μου πάει να σπάσει. Σας καλωσορίζουμε στα καλύτερα Σαββατοκύριακα της ζωής σας», δήλωσε πριν μας συστήσει τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, τη Ναταλία Αργυράκη, την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Δημήτρη Πανόπουλο, τον νέο συνεργάτη της από την ενημέρωση, ο οποίος πήρε στο πάνελ τη θέση του Κώστα Τσουρού που μετακόμισε προς Mega μεριά στην εκπομπή της
Ελεονώρας Μελέτη “Mega καλημέρα”.

kalitera de ginetai natalia

Και από το πρώτο που μας εντυπωσίασε ήδη είναι οι νέοι τίτλοι αρχής που σχεδιάστηκαν στο μοτίβο και του εντυπωσιακού τρέιλερ που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.


https://www.instagram.com/p/CTZkmHgNpiT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στην πιο feel good εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης κάνουν ποδαρικό ως καλεσμένοι δύο...Γιώργηδες, ο Γιώργος Καράβας και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, αλλά και η Μαρία Τζομπανάκη που επέστρεφε φέτος τηλεοπτικά πρωταγωνιστώντας στον «Σασμό», επίσης στον Alpha.