Άγριες Μέλισσες: Η πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντή από τα γυρίσματα (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Η πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντή από τα γυρίσματα (photo)

O Γιάννης Κουκουράκης εμφανίστηκε επιτέλους στα γυρίσματα της σειράς.

Για τις 27 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες, και ο καιρός μοιάζει να περνάει πολύ αργά. Όλοι οι fans της σειράς δηλώνουν ενθουσιασμένοι και εκστασιασμένοι με τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο σενάριο και η αγωνία έχει φτάσει πλέον στο κατακόρυφο.

Όλο αυτό το διάστημα τα account της σειράς, ανεβάζουν φωτογραφίες των νέων μελών, αλλά και των παλιών ηθοποιών που έχουν βρεθεί στα backstage για γύρισμα. Έναν μόνο ζητούσε το κοινό ξανά και ξανά και αυτός ήταν ο Κωνσταντής (aka Γιάννης Κουκουράκης). Και επιτέλους εμφανίστηκε.

Άγριες Μέλισσες: Γιατί ο Κωνσταντής δεν είναι στα γυρίσματα; Ιδού τι συμβαίνει (photos & video)

Η πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντή είναι πλέον γεγονός

Από τα Instagram accounts των Άγριων Μελισσών στο Instagram έχουν περάσει σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές και μόνο ένας έλειπε. Σχόλια, και tweets ζητούσαν απεγνωσμένα Κωνσταντή και έφτασε επιτέλους η μέρα που εμφανίστηκε.

Πριν από περίπου μία ώρα το account που κοινοποιεί φωτογραφίες και υλικό από τα backstage της σειράς ανέβασε και μια καινούργια φωτογραφία του Γιάννη Κουκουράκη.

Ο ηθοποιός, ανανεωμένος, sexy και κούκλος ποζάρει με την Ελένη Βουλγαρίδου, υπεύθυνη γραφείου τύπου των Άγριων Μελισών και τα likes πέφτουν βροχή στο post. O Γιάννης Κουκουράκης ολοκλήρωσε και τις φθινοπωρινές περιοδείες της παράστασης στην οποία συμμετείχε και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Διαφάνι.


https://www.instagram.com/p/CTrXwfhAur8

Η νέα ζωή του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες

Όλο αυτό το διάστημα που κυκλοφορούσαν φωτογραφίες και βίντεο, οι fans ζητούσαν απεγνωσμένα φωτογραφίες του Κωνσταντή, μέχρι που επιτέλους έφτασε. Οι πληροφορίες και τα «σενάρια» που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής θέλουν τον Κωνσταντή να μετακομίζει στη Λάρισα με τον Νικηφόρο και να ανοίγουν μαζί κέντρο διασκέδασης.

Ο Κωνσταντής επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες ανανεωμένος - Δες photo να σου φτιάξω τη μέρα

Όμως ο κόσμος της νύχτας τον οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια και γίνεται αλκοολικός. Μια νέα γυναίκα θα μπει στη ζωή του όσο προσπαθεί να ξεπεράσει τον έρωτά του για τη Δρόσω και δεν θα του βγει σε καλό.

Η Δρόσω από την άλλη γνωρίζεται με τον γιο του Ακύλα Μεγαρίτη, Λευτέρη, ο οποίος είναι ενάντια στις όποιες αντιλήψεις και κόντρες του πατέρα του. Η γνωριμία του με τη Δρόσω θα είναι καταλυτική για την πορεία του.


https://www.instagram.com/p/CTphpW-KGN0

Το σενάριο αυτό βέβαια δεν αρέσει καθόλου στους fans που επιθυμούν διακαώς να δουν ξανά μαζί τη Δρόσω με τον Κωνσταντή.

#StayTuned γιατί τα καλύτερα έρχονται.