Άγριες Μέλισσες: Γενέθλια για τον Λεωνίδα Κακούρη- Η έκπληξη στα γυρίσματα (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Γενέθλια για τον Λεωνίδα Κακούρη- Η έκπληξη στα γυρίσματα (video)

O Δούκας Σεβαστός έχει γενέθλια, όμως ο Κωνσταντής έκλεψε την παράσταση.

Οι προετοιμασίες και τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται με πυρετώδη ρυθμό και δεν σταματούν ποτέ. Το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά από καιρό αναζήτησης, επιτέλους εμφανίστηκε και ο Κωνσταντής. Μέσα από το επίσημο account της σειράς θα δεις την πρώτη του φωτογραφία, αλλά και βίντεο από το backstage.

Η σημερινή μέρα ωστόσο είναι ιδιαίτερη και έχει χαρά για τους πρωταγωνιστές, γιατί έχει γενέθλια ο άρχοντας του κάμπου, Δούκας Σεβαστός.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βρίσκει τον παλιό του έρωτα στο Διαφάνι - Γυρίζει την πλάτη στη Μυρσίνη

Η έκπληξη στο πλατό από τους συναδέλφους του

Όπως όλα δείχνουν οι main χαρακτήρες της σειράς θα φωτογραφηθούν και θα εμφανιστούν προς το τέλος και λίγο πριν την πρεμιέρα, γι’ αυτό και τόσο καιρό ο Κωνσταντής ήταν άφαντος. Μετά τη backstage φωτογραφία του Γιάννη Κουκουράκη που κυκλοφόρησε εμφανίστηκε και ο Δούκας Σεβαστός (aka Λεωνίδας Κακούρης) στην επίσημη φωτογράφιση.

Μάλιστα η μέρα είναι κάπως ιδιαίτερη γιατί σήμερα (11/9) έχει τα γενέθλιά του. Κι εκτός από την επίσημη φωτογράφιση οι συνάδελφοί του του ετοίμασαν και μία έκπληξη. Όσο ο Λεωνίδας Κακούρης φωτογραφιζόταν, από την πλαϊνή πόρτα έμπαιναν οι συμπρωταγωνιστές του με μία τούρτα τραγουδώντας το «happy birthday».



Ο Λεωνίδας Κακούρης ξαφνιασμένος υποκλίθηκε μπροστά τους και τους ευχαρίστησε. Στο πλατό όπως διακρίνεται από το βίντεο βρέθηκαν οι: Ελένη Καρακάση (Ρίζω), Γιάννης Κουκουράκης (Κωνσταντής), Δανάη Λουκάκη (Παγώνα), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Παναγιώτης), και Γιώργος Ηλιόπουλος (Προκόπης).



Το post του Λεωνίδα Κακούρη στο Instagram

Λίγη ώρα πριν τη φωτογράφιση και την έκπληξη, ο Λεωνίδας Κακούρης έκανε ένα post, στο οποίο έχει τραβήξει ένα screenshot από το κινητό του στις 11:11 το πρωί στις 11 Σεπτεμβρίου (σήμερα δηλαδή) και γράφει: «Η στιγμή που άνοιξα το κινητό μου. Γενέθλια μέρα... Ήδη γεμάτο μηνύματα και κλήσεις».


https://www.instagram.com/p/CTrfbR6IHR0

Άγριες Μέλισσες: Η πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντή από τα γυρίσματα (photo)

Ο Κωνσταντής κλέβει την παράσταση

Σίγουρα ο πρωταγωνιστής της ημέρας είναι ο Λεωνίδας Κακούρης που έχει και τα γενέθλιά του, όμως δεν μπορείς να αφήσεις ασχολίαστο τον Γιάννη Κουκουράκη που επέστρεψε ανανεωμένος και έτοιμος για νέες περιπέτειες ως Κωνσταντής.



Το στιγμιότυπο από τη δική του φωτογράφιση είναι αρκετό για να πειστείς πως γύρισε πιο όμορφος από ποτέ. Δες τον τώρα που μπορείς και κάνει υπομονή μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.