Tori Spelling: «Δεν έχω κάνει πλαστική επέμβαση, όλα είναι θέμα contouring»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Tori Spelling: «Δεν έχω κάνει πλαστική επέμβαση, όλα είναι θέμα contouring»

Η Tori Spelling αρνείται πως έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις όμως κανείς δεν την πιστεύει.

΄Ηταν αρχές Σεπτεμβρίου όταν κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες της Tori Spelling, στις οποίες η ηθοποιός περισσότερο έμοιαζε με την Khloe Kardashian, παρά με τον εαυτό της έτσι όπως την ξέρεις και τη θυμάσαι. Τα τελευταία χρόνια στον χώρο του Hollywood oι πλαστικές επεμβάσεις θα έλεγε κανείς πως κυριαρχούν, σε σημείο που πλέον έχουν γίνει επεμβάσεις ρουτίνας.

Και η Tori Spelling φαίνεται πως έχει κάνει κάποιες παρεμβάσεις στην εξωτερική της εμφάνιση. Οι φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν πρόσφατα άλλωστε αποδείκνυαν πως όχι απλά τις έχει τιμήσει, αλλά έχει σχεδόν μεταμορφωθεί σε κάποια άλλη.

Η Tori Spelling μεταμορφώθηκε σε... Khloe Kardashian! Οι νέες φωτογραφίες δημιουργούν απορίες

Η ομοιότητα με την Khloe Kardashian

Η ηθοποιός έχει αλλάξει τόσο που όταν κοιτάζεις, περισσότερο σου θυμίζει την Khloe Kardashian, παρά την ίδια την Tori Spelling. Η Tori εμφανίστηκε με μακριά μαλλιά σε πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα, έντονα σαρκώδη χείλη, τονισμένα ζυγωματικά και θύμισε κατευθείαν την Khloe Kardashian όταν είχε το ίδιο στυλ μαλλιών.

Ωστόσο, επειδή η φήμη για τις πλαστικές ακούστηκε πολύ, η Tori έσπασε τη σιωπή της και αποφάσισε να μιλήσει. Τι είχε όμως να πει για τις πλαστικές της;

torispelling 241085146 407795210768076 7434549306008279291 n

Tori Spelling: Όλος ο κόσμος μιλάει για τη μεταμόρφωση στο πρόσωπο της - Πόσο κόστισε

Η απάντηση της Tori Spelling στις πλαστικές που έκανε

Η ηθοποιός του Beverly Hills, φαίνεται πως κουράστηκε να βλέπει παντού πως έχει κάνει πλαστικές.

«Πρώτα απ' όλα, έχω μία καταπληκτική make up artist τώρα. Το όνομά της είναι Hailey Hoff και με contouring, κάνει τόσο φανταστικό μακιγιάζ όσο κανένας άλλος», είπε η 48χρονη Spelling στο «Jeff Lewis Live» της SiriusXM την Πέμπτη (9/9).



«Φαίνομαι τελείως διαφορετική», παραδέχτηκε. «Μοιάζω σαν να έχω κάνει επέμβαση στη μύτη. Φαίνεται να είναι ολόισια τώρα. Ωστόσο όλα είναι θέμα contouring», είπε η Tori Spelling.

Η Tori Spelling είπε επίσης ότι η νεανική εμφάνιση της θα μπορούσε ενδεχομένως να αποδοθεί στη θεραπεία εξωσωμάτων, η οποία παρέχει RNA, DNA και πρωτεΐνες σε άλλα κύτταρα του σώματος για να βοηθήσει στην αναζωογόνηση.


https://www.instagram.com/p/BzLOBdmhf9f

Όσο για την ομοιότητά της με την Khloe Kardashian είπε απλά πως βρίσκει τη reality star υπέροχη.

Πόσες και τι πλαστικές έχει κάνει η Tori Spelling;

Μπορεί στη συνέντευξή της αυτή η Tori Spelling να είπε πως όλα είναι θέμα μακιγιάζ και contouring, όμως το 2019 παραδέχτηκε στο περιοδικό People, πως έχει κάνει μια επέμβαση στο στήθος και μία στη μύτη της (και τίποτα περισσότερο από αυτό):

«Έκανα κυριολεκτικά τη μύτη μου και τα στήθη μου, και αυτό ήταν όλο. Διαβάζω συνεχώς ότι έχω κάνει περισσότερα», είπε τότε στο περιοδικό. «Οι άνθρωποι μιλάνε για μένα και λένε πως έχω κάνει πλαστική από τα 17 μου».