Νίκος Μουτσινάς: Τρολάρει τη Φαίη Σκορδά με τη συμμετοχή της 'Εφης Θώδη - Κλαίμε! (Κλαίει κι η Φαίη)

Κατερίνα Μπούσιου
Νίκος Μουτσινάς: Τρολάρει τη Φαίη Σκορδά με τη συμμετοχή της 'Εφης Θώδη - Κλαίμε! (Κλαίει κι η Φαίη)

Το πιο ωραίο trailer της σεζόν με διαφορά! Ακόμα καλύτερο και από το Καλό Μεσημεράκι του Σασμού. Έπεσε κάτω η Φαίη Σκορδά από τα γέλια. 

Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει πρεμιέρα με το «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 15.00 το μεσημέρι και μέχρι τότε... τρολάρει με τρελό χιούμορ τον «Σασμό» στον Alpha αλλά και την Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής και ηθοποιός χρησιμοποιεί το χιούμορ του -που είναι άλλωστε και το σήμα κατατεθέν του- για να
διακωμωδήσει τα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση. Πριν καν κάνει την πρεμιέρα του, εκείνος και η ομάδα του σκηνοθέτησαν τα μοναδικά τρέιλερ τους έχοντας ως έμπνευση δύο άλλα τρέιλερ άλλων καναλιών που είδαμε πριν από λίγες μέρες.

Καταρχάς ξεκίνησε με την δική του εκδοχή για την σειρά Σασμός, κοπιάροντας και την παραμικρή λεπτομέρεια τους πρωταγωνιστές, βάζοντας φωτιά σε Τwitter και Ιnstagram.


https://www.instagram.com/p/CTmrD67o4hu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σειρά σήμερα, όμως, είχε το τρέιλερ της εκπομπής “Πρωινό”, έχοντας μάλιστα ως guest star την 'Εφη Θώδη, η οποία όπως θυμόμαστε είχε τραγουδήσει το «I love you baby (και τι δεν είχε ακούσει τότε για την προφορά της).


https://www.instagram.com/tv/CTr_wGGolUl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακόμη και η Φαίη Σκορδά σχολίασε με χιούμορ την παρωδία του τρέιλερ της εκπομπής, με ανάρτησή της!

Screenshot 20210911 204838

Καλή σεζόν είπαμε;