Σοφία Καρβέλα: Η σπάνια φωτογραφία του συζύγου της με τον γιο της Νέστορα (photo)

Σοφία Καρβέλα: Η σπάνια φωτογραφία του συζύγου της με τον γιο της Νέστορα (photo)

Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς έχουν αποκτήσει δύο γιους μαζί.

Δεκαέξι χρόνια είναι παντρεμένη η Σοφία Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά, και μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Νίκο και τον Νέστορα. Η σχεδιάστρια που μένει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, λατρεύει τα social media, και οι φορές που ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά και το σύζυγό της δεν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Και μπορεί να βλέπουμε συχνά εκείνη αγκαλιά με τους γιους της, όμως τον σύζυγό της μαζί τους τον βλέπουμε πιο σπάνια. Μια τέτοια φωτογραφία ανέβασε πριν από μερικές ώρες η Σοφία Καρβέλα, η οποία άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο τρυφερά post της ημέρας.

Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και οι διακοπές με τους γονείς της (photos)

Η σπάνια φωτογραφία του συζύγου με τον γιο τους

Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς έχουν αυτή τη σχέση, που ο σύντροφός σου είναι και ο καλύτερος σου φίλος. Πολλές φορές αυτοτρολλάρονται και αυτοσαρκάζονται στα social media, όμως είναι ταυτόχρονα και πάρα πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Σοφία Καρβέλα, ανέβασε μια σπάνια και πάρα πολύ τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της, με τον μικρό τους γιο. Μπαμπάς και γιος σε ασπρόμαυρο φόντο κάθονται αγκαλιά και μοιράζονται ένα γλυκό φιλί.

karvela panourgias gios

«Daddy and Nesi», γράφει η Σοφία Καρβέλα στο caption της φωτογραφίας.

Οι φωτογραφίες με τον σύζυγό της και τα 16 χρόνια γάμου

Μπορεί οι φωτογραφίες με τα παιδιά της στο Instagram account της Σοφίας είναι αρκετά συνηθισμένες και συχνές, πολύ σπάνια όμως θα τη δεις να ανεβάζει με τον σύζυγό της. Πριν δεις αυτή τη φωτογραφία με τον Νέστορα, η Σοφία είχε κάνει ένα τρυφερό post τον Ιούλιο, στην επέτειο των 16 χρόνων γάμου με τον Θανάση.

«Όπως φαίνεται, δεν ήταν άντρας για σχέση και δεν του άρεσα πολύ. Ποιος γελάει τώρα; Ευτυχισμένα 16 χρόνια βασανιστηρίων και ευτυχίας και μερικών ακόμα βασανιστηρίων, αγάπη μου», είχε γράψει στο caption που συνόδευε την ανάρτηση με τις φωτογραφίες τους.


https://www.instagram.com/p/CRT09CCt0fH

Στη συνέχεια θα βρεις περισσότερο φωτογραφικό υλικό της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά.