Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει γενέθλια! Η έκπληξη των συνεργατών και το δώρο των τηλεθεατών (video&photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει γενέθλια! Η έκπληξη των συνεργατών και το δώρο των τηλεθεατών (video&photos)

Με δύο τούρτες γιόρτασε στο πλατό η Σίσσυ Χρηστίδου τα γενέθλιά της.

Ημέρα χαράς και γιορτής είναι η σημερινή για τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έχει τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια που εχθές (11/9) έκανε πρεμιέρα στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι, γίνεται 41ος ετών και το γιορτάζει.

Με μια έκπληξη από τους συνεργάτες της, αλλά και με ένα δώρο από τους τηλεθεατές, οι οποίοι την υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εκπομπή, ενώ ο αδερφός της Γιάννης Χρηστίδης βρέθηκε στο πλατό με μια δεύτερη τούρτα έκπληξη για την αδερφή του.

sissy xristidou aderfos genethlia

H Σίσσυ Χρηστίδου μας υποδέχτηκε με χαμόγελα στην πρεμιέρα της στο εντυπωσιακό πλατό της στο Mega

Το δώρο του τηλεοπτικού κοινού

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν για τη Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της, στο Mega και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Το κοινό αγκάλιασε τη Σίσσυ στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι, χαρίζοντας της υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, δημιουργώντας το πιο όμορφο δώρο για τα γενέθλιά της.

Με 20,3% στο δυναμικό κοινό και 11,6 στο γενικό σύνολο, είναι ένας καλός λόγος για να γιορτάζεις τα γενέθλιά σου.

Η έκπληξη των συνεργατών της

Η μία έκπληξη διαδέχθηκε την άλλη στο πλατό, αφού συνεργάτες και οικογένεια ξεκίνησαν τη μέρα της παρουσιάστριας με εκπλήξεις. Ένα βίντεο με φωτογραφίες της και ένα πολύ όμορφο κείμενο προβλήθηκε στην αρχή, το οποίο μιλούσε για το πόσο όμορφος και δοτικός άνθρωπος είναι η Σίσσυ.



Η πρώτη τούρτα έφτασε από την παραγωγή, ενώ η παρουσιάστρια δέχτηκε και μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα από τον Νίκο Κοκλώνη. Οι εκπλήξεις βέβαια δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ο Παύλος Σταματόπουλος, άνοιξε την πόρτα του πλατό για να περάσει ο μικρός αδερφός της παρουσιάστριας, Γιάννης, με τη δική του τούρτα, προκειμένου να της ευχηθεί χρόνια πολλά από κοντά.

Οι ευχές για τα γενέθλιά της έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το account της, όμως αυτή που ξεχωρίζει είναι εκείνη της Χριστίνας Κοντοβά. Χριστίνα και μικρή Ada ευχήθηκαν για την πρεμιέρα της, με την σχεδιάστρια να την αποκαλεί «νονά» μας.



Δες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί: