Χριστίνα Κοντοβά: Οι νέες φωτογραφίες της Ada και το παρατσούκλι της (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χριστίνα Κοντοβά: Οι νέες φωτογραφίες της Ada και το παρατσούκλι της (photos)

Η Χριστίνα Κοντοβά αποκαλεί την κόρη της με τo πιο cute παρατσούκλι.

Η χρονιά που διανύουμε είναι ιδιαίτερη για τη Χριστίνα Κοντοβά, η οποία βρίσκεται εν μέσω προσπαθειών να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα. Οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες και αναμένεται να ολοκληρωθούν περί τα τέλη Οκτωβρίου, όπως έχει αναφέρει η ίδια.

Από τότε που γνωστοποίησε πως έχει ξεκινήσει τις εν λόγω διαδικασίες έχει ανεβάσει ουκ ολίγες φωτογραφίες στο account της με την μικρή Ada, οι οποίες πάντα συγκεντρώνουν πλήθος likes και σχολίων. Και αν οι τελευταίες και πρόσφατες φωτογραφίες της δεν ήταν σε μορφή story, σίγουρα θα είχαν αντίστοιχη απήχηση.

Χριστίνα Κοντοβά: Η αγκαλιά με τη μικρή Ada «έλιωσε» το Instagram (photo)

Οι νέες φωτογραφίες της Ada και το παρατσούκλι της

Πριν από ένα εικοσιτετράωρο περίπου η Χριστίνα Κοντοβά ανέβασε στο Instagram account της δύο νέες φωτογραφίες της Ada, με την οποία είχα πάει στη βιολογική αγορά για ψώνια, αλλά και σε ανθοπωλείο.

Σε ένα από τα story της μάλιστα, η σχεδιάστρια την αποκαλεί «το λουλούδι μου» και είναι τόσο γλυκό και τρυφερό σε συνδυασμό με την φωτογραφία της.

kontova ada

Τα πρώτα γενέθλια που γιόρτασε με την κόρη της

Στις 31 Αυγούστου η σχεδιάστρια είχε τα γενέθλιά της και ήταν τα πρώτα που γιόρτασε ως μαμά με την μικρή Ada στην αγκαλιά της. Το βίντεο-φωτογραφία που ανέβασε την ημέρα εκείνη την έδειχνε μαζί με την μικρούλα δίπλα της, να της τραγουδά το happy birthday και συνοδευόταν από το λεκτικό: «Best birthday wishes ever from my Ada» (aka οι καλύτερες ευχές γενεθλίων από την Ada μου).



Η αποκάλυψη και η εξομολόγηση για την υιοθεσία ενός παιδιού

Τον Απρίλιο είχε κάνει την πρώτη της ανάρτηση η Χριστίνα, αποκαλύπτοντας την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδάκι. «Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα έως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου», είχε αναφέρει στο αρχικό της post τον Απρίλιο του 2021 η Χριστίνα.

Έκτοτε οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει με την Ada είναι αρκετές και πάντα σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Δες όλες τις στιγμές τους στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.