The Bachelor: O Αλέξης Παππάς έδιωξε τη Λάουρα κι εκείνη τον «εκδικήθηκε» στο Instagram

The Bachelor: O Αλέξης Παππάς έδιωξε τη Λάουρα κι εκείνη τον «εκδικήθηκε» στο Instagram

To σχόλιο της Λάουρα για τον Αλέξη Παππά μετά την αποχώρησή της.

Η πρώτη τελετή των Ρόδων στο Bachelor το βράδυ της Παρασκευής (10/9) είχε διπλή αποχώρηση, μια λιποθυμία και ένα φιλί που ξάφνιασε τον Αλέξη Παππά. Πριν την αποχώρηση της Βαλέριας, η οποία δεν πήρε τριαντάφυλλο και είδε την πόρτα της εξόδου από τη βίλα, ο Αλέξης Παππάς ζήτησε να μιλήσει με τη Λάουρα ιδιαιτέρως.

Η 19χρονη κοπέλα που έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της από την τελετή γνωριμίας, κατάφερε να ξεχωρίσει σε ελάχιστα εικοσιτετράωρα για την έντονη προσωπικότητά της, αλλά και για την επιθετική και κάπως κλειστή στάση της προς τον Αλέξη Παππά.

The Bachelor: Αποχώρησε η Βαλέρια και το Twitter διχάστηκε (video&photos)

Η αποχώρηση της Λάουρα και το σχόλιο που έκανε στο Instagram

Το βράδυ της τελετής των Ρόδων, ο Αλέξης Παππάς ζήτησε στη Λάουρα να μιλήσουν ιδιαίτερως, με την κατάληξη του τετ α τετ να μην είναι θετική. Ο bachelor έδιωξε τη Λάουρα και οι κοπέλες με τις οποίες είχε ήδη δεθεί ξέσπασαν σε κλάματα.



«Είσαι πολύ κλειστή στον εαυτό σου. Έχω σχηματίσει μία άποψη για σένα που είναι αρνητική. Θεωρώ ότι δεν αξίζει να σε κυνηγήσω, ούτε να έρθω πιο κοντά σου, γιατί έκανες πρώτη την απόσταση τεράστια. Ήρθε η ώρα να μαζέψεις τα πράγματα σου και να φύγεις», ακούγεται να της λέει ο Αλέξης Παππάς με εκείνη να σηκώνεται και να φεύγει από το σαλόνι.



Αμέσως μετά την αποχώρησή της έκανε ένα q&a στο Instagram account της, με τους followers της να τη ρωτούν πώς της φάνηκε ο Αλέξης σε ομορφιά. Η απάντησή της δεν μοιάζει και τόσο θετική πάντως, αν σκεφτείς πως με τη Βαλέρια δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις.

«Σαν ομορφιά... ίδια με της Βαλέριας», γράφει η Λάουρα στην απάντηση της, ενώ συμπλήρωσε ακόμη και την αντίδραση της Αθηνάς από τη Νέα Υόρκη όταν είδε τον Αλέξη.

laoura.02 241260890 2942235719326169 6348027880534156021 n

Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση και η σπόντα στον Αλέξη Παππά

Πριν από το σχόλιο για την εξωτερική εμφάνιση του Αλέξη, η Λάουρα είχε κάνει ακόμη μια ανάρτηση. Λίγη ώρα μετά το τέλος του επεισοδίου, η 19χρονη ανέβασε μια φωτογραφία της κι έγραψε στο caption: «Kαι το ταξίδι του @thebachelorgr τελειώνει εδώ. Καλό είναι να μη σπαταλάμε τον χρόνο μας με ανθρώπους που δεν μας κάνουν και να μη δυσκολεύουμε τις ζωές τους όταν εμείς οι ίδιοι δεν θέλουμε κάτι παραπάνω!!ΛΙΓΟ ΤΡΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΑΛΕΞΗ, ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ».

Δες στη gallery τις φωτογραφίες με τα σχόλιά της.