Ήλιος Season 2: Δυο δολοφονίες αναζητούν τον ένοχο - Σε μεγάλους μπελάδες ο Γιώργος Καραμίχος!

Κατερίνα Μπούσιου
Ήλιος Season 2: Δυο δολοφονίες αναζητούν τον ένοχο - Σε μεγάλους μπελάδες ο Γιώργος Καραμίχος!

Αρχίζουν τα μπερδέματα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο στον Ήλιο! Δεν φτάνουν οι ανεξιχνίαστες αστυνομικές υποθέσεις, έχουμε και εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις.

Ο Ήλιος, η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 η οποία πέρυσι... σάρωσε στην τηλεθέαση, επιστρέφει από το βράδυ της Δευτέρας στις 20.00 και ο Δημήτρης (δηλαδή ο Γιώργος Καραμίχος) βρίσκεται για μια ακόμη φορά σε δύσκολη θέση. Αλλά... ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο!

Ήταν ανάμεσα στις καθημερινές δραματικές σειρές που ξεχώρισαν με την απρόσμενη πολλές φορές πλοκή της και τις πολύ καλές ερμηνείες. Και το κοινό την περιμένει να ξεκινήσει για δεύτερη χρονιά με μεγάλη αγωνία.



Οι τρεις πρωταγωνιστές στο διάλειμμα από τα γυρίσματα του τρέιλερ του προγράμματος του καναλιού, φόρεσαν επίσημο ένδυμα για να μας καλωσορίσουν αναλόγως. Αν και προς στιγμή ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος κάθονταν ανάμεσα στην Ευγενία Δημητροπούλου και τη Ντόρα Μακρυγιάννη μας μπέρδεψε με την ημερομηνία της πρεμιέρας. Τελικά είναι Δευτέρα και 13!

Spoiler: Ποιες Άγριες Μέλισσες; Στον Ήλιο θα γίνει χαμός: 1 θάνατος και... όλα τα ζευγάρια χωρίζουν!


https://www.instagram.com/p/CTrIKxoKLZP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αρχίζουν τα μπερδέματα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο στον Ήλιο

Δεν φτάνουν οι ανεξιχνίαστες αστυνομικές υποθέσεις που ζητούν τον ένοχο τους, έχουμε και τις διάφορες εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις.

Η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές και η Αλεξάνδρα αλλά και η Εύα θα ρίξουν τις ευθύνες για τον θάνατο του
Φίλιππου απευθείας στον Δημήτρη. Την ίδια στιγμή όμως προσλαμβάνουν και έναν ιδιωτικό ερευνητή για να λύσει το μυστήριο.



Τον ρόλο του ερευνητή Στέφανου Βάλβη, θα παίξει ο Δημήτρης Μοθωναίος ο οποίος μαζί με την Αντιγόνη Φρυδά είναι οι δύο νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στον β' κύκλο της σειράς. Για το τι είναι τελικά αυτός ο Στέφανος, φρόντισε ο ΑΝΤ1 να μας δώσει κάποια στοιχεία:


https://www.instagram.com/p/CTojrzDKqUB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα άλλα μέτωπα... μυστικά και δολοφονίες

Η Αλίκη ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπη με ένα καλά κρυμμένο μυστικό της από το παρελθόν, ενώ μια νέα δολοφονία στην Καβάλα ενός εύπορου ζευγαριού αναστατώνει την τοπική κοινωνία αλλά και τον Δημήτρη που ως αστυνόμος καλείται να βρει άμεσα τον δολοφόνο (στιγμή δεν θα τον αφήσουν ήσυχο τον Καραμίχο)!

Δες προσεκτικά τις φωτογραφίες από τα νέα επεισόδια και μπες στο κλίμα της ίντριγκας και της δολοπλοκίας: