Το «καρφί» της πρώην! Η Gwyneth Paltrow σχολιάζει την επανασύνδεση Affleck-Lopez

Ιωάννα Τζανή
Το «καρφί» της πρώην! Η Gwyneth Paltrow σχολιάζει την επανασύνδεση Affleck-Lopez

Με αφορμή την εμφάνιση των Bennifer στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας, η Gwyneth Paltrow αντέδρασε. 

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έκλεψαν τις εντυπώσεις όταν εμφανίστηκαν την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Βενετίας 2021 προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «The Last Duel».

Η JLo επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα Georges Hobeika couture με λαιμόκοψη, που αναδείκνυε το πλούσιο ντεκολτέ της και ήταν διακοσμημένη με Swarovski.

Ο Ben Affleck φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν Dolce & Gabbana, το οποίο τον έκανε να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακός από ό,τι έτσι κι αλλιώς είναι!

Σχεδόν κανείς δεν στάθηκε στις στιλιστικά εντυπωσιακές εμφανίσεις του διάσημου ζευγαριού, αλλά στη χημεία τους και στα βλέμματα γεμάτα έρωτα και αγάπη που αντάλλασσαν διαρκώς μεταξύ τους!

Μια από εκείνους που εντυπωσιάστηκαν στη θέα του αναζωπυρωμένου έρωτα της 52χρονης JLo και του 49χρονου Ben Affleck ήταν και η… πρώην του ηθοποιού, Gwyneth Paltrow, η οποία δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη μια από τις φωτογραφίες του ζευγαριού που ανέβηκαν στα social media, στην οποία αποτυπώνεται η ευτυχία και ο έρωτας στα πρόσωπα και των δυο!

JLo-Ben Affleck: Ερωτευμένοι στο κόκκινο χαλί μετά από 18 χρόνια! (photos)

Το σχόλιο της Gwyneth που δεν έμεινε απαραταρήτητο

Συγκεκριμένα, μια εκ των στιλιστριών της Λατίνας star, η Mariel Haenn, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του λαμπερού ζευγαριού, με τα σχόλια των χρηστών να πέφτουν «βροχή»!

paltrow

Η Gwyneth Paltrow σχολίασε κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία: «Εντάξει, είναι πολύ χαριτωμένο αυτό», δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό και δημόσια τον θαυμασμό της προς το ζεύγος «Bennifer».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το σχόλιο αυτό επικροτήθηκε από πολλούς, με τους χρήστες του Instagram να σχολιάζουν πόσο cool είναι το σχόλιο της ηθοποιού και να το χαρακτηρίζουν… «ασύγκριτο».

https://www.instagram.com/p/CTqh4vjFRTf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σχέση Affleck-Paltrow

Και επειδή μπορεί να μη θυμάσαι το ειδύλλιο που υπήρξε πριν από αρκετά χρόνια μεταξύ του Ben Affleck και της Gwyneth Paltrow, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες που θέλεις να μάθεις!

Οι δυο τους διατήρησαν επί τρία χρόνια (από το 1997 μέχρι το 2000) μια on-off σχέση. Πριν, δηλαδή, να μπει στη ζωή του ηθοποιού η Jennifer Lopez. Πλέον, οι δυο τους διατηρούν φιλικές επαφές μεταξύ τους.



Μάλιστα, στο παρελθόν η ηθοποιός είχε σχολιάσει για τον Affleck ότι «δεν ήταν έτοιμος να μπει σε μια πιο σοβαρή σχέση», και αυτός ήταν ο λόγος – σύμφωνα με την ίδια – που δεν προχώρησε το μεταξύ τους ειδύλλιο.

Μετά από λίγα χρόνια, όμως, γνώρισε την JLo και φαίνεται πως κατάφερε να τον… βάλει στον σωστό δρόμο!

Cover photo: @gwynethpaltrow