Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της ξεκίνησε το σχολείο-Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της ξεκίνησε το σχολείο-Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

Η Δούκισσα Νομικού έκανε το πιο γλυκό post  για τον μικρό Σάββα.

Με ένα συγκινητικό post ξεκίνησε τη μέρα της (13/9) η Δούκισσα Νομικού, η οποία είδε τον γιο της να ξεκινάει το σχολείο. Πρώτη μέρα σήμερα για τον μικρό Σάββα και η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο μικρός Σάββας τρέχει με την τσαντούλα του να προλάβει το σχολικό, και η μαμά Δούκισσα συγκινημένη τρέχει πίσω του να τον ξεπροβοδίσει.

Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες που την τράβηξε ο μικρός Σάββας είναι ξεκαρδιστικές

Το τρυφερό και συγκινητικό post της Δούκισσας Νομικού

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δούκισσα Νομικού με τα δύο της παιδάκια, τα οποία δεν σταματά να ανεβάζει στα social media της και να τα θαυμάζει.

Ο μικρός Σάββας ξεκίνησε για πρώτη φορά το σχολείο και η περήφανη μαμά έκανε το πιο τρυφερό post στο Instagram.

doykissa gios sxoleio

«Σήμερα, το αγόρι μου ξεκινάει για πρώτη φορά το σχολείο. Και είναι τόσο ενθουσιασμένος. Φοράει την τσάντα του και τρέχει για να φτάσει! Κι εγώ λίγο πιο πίσω τον κοιτάζω περήφανα, με ένα μεγάλο και φωτεινό χαμόγελο και δακρύζω κρυφά από συγκίνηση!

Το μωρό μου μεγάλωσε. Και ανοίγει τα φτερά του, τα φτερά που φτιάχνουμε με αγάπη 3,5 χρόνια τώρα. Το μωρό μου πετάει σήμερα για πρώτη φορά, μαζί με όλα τα παιδιά που ξεκινούν το σχολείο!

Καλή σχολική χρόνια να έχουμε.

Αλήθεια, εσείς μανούλες που βλέπετε τα παιδάκια σας να πηγαίνουν για πρώτη φορά στο σχολείο, πώς νιώθετε; Χαμογελάτε ή κλαίτε από συγκίνηση όπως και εγώ;», γράφει η Δούκισσα Νομικού στο post με τον χαρούμενο μικρό Σάββα.

Τα παιδιά των celebrities ξεκίνησαν το σχολείο

H Δούκισσα Νομικού δεν ήταν η μόνη μανούλα που ανέβασε σήμερα φωτογραφία με το παιδάκι της να πηγαίνει στο σχολείο. Η Δέσποινα Καμπούρη, η Κατερίνα Καραβάτου και η Κατερίνα Παπούτσακη έκαναν επίσης αντίστοιχες αναρτήσεις στα Instagram accounts τους.

Καλή σχολική χρονιά! Οι celeb μαθητές φόρεσαν τις σάκες τους (photos)

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις όλες τις φωτογραφίες των μαμάδων celebrities με την πρώτη μέρα στο σχολείο.