Έτσι υποδέχτηκε το Twitter την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Έτσι υποδέχτηκε το Twitter την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην τηλεόραση και το Twitter έδωσε τον παλμό.

Ημέρα πρεμιέρας σήμερα (13/9) για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από περίπου έναν χρόνο. Την 1η Ιουλίου 2020 η παρουσιάστρια αποχαιρέτισε φίλους και συνεργάτες στο τηλεοπτικό σπίτι της στον Alpha και αποχώρησε από την ενεργό δράση. Ή τουλάχιστον αυτό πίστευαν όλοι πως συνέβη τότε.

Η Ελένη ξεκουράστηκε και απείχε έναν χρόνο από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επέστρεψε όμως πιο ανανεωμένη από ποτέ στο Mega μαζί με τη νέα της ομάδα. Το Twitter φυσικά δεν έλειψε από αυτή την πρεμιέρα.

Φωτιά στα κόκκινα! Η total red εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στην πρεμιέρα μας αρέσει πολύ (photos)

Το Twitter αποθέωσε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε σήμερα (13/9) πρεμιέρα και το Twitter έδωσε το παρών σε αυτή με τον πιο δυναμικό τρόπο. Με το που ξεκίνησε η εκπομπή, το hashtag #Eleni σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση των trends και οι fans αποθέωσαν την ξανθιά παρουσιάστρια. Δεν χρειάστηκαν πάνω από πέντε λεπτά για να γίνει το hashtag πρώτο trend.

Η νέα της ομάδα στο Mega

Μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Σάββα Πούμπουρα ξεκίνησε την πρώτη της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη και το Twitter ήταν εκεί για να δώσει τον παλμό.



Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να σας κάνω μια σφιχτή αγκαλιά! Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση της επιστροφής της

Στις 9 Απριλίου 2021 η Ελένη Μενεγάκη έκανε ένα μακροσκελές post στο account της στο Instagram, στο οποίο μιλούσε για την επιστροφή της, η οποία είχε μόλις ανακοινωθεί.

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία... Το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά....», έγραφε τότε.

Δες στη gallery που ακολουθεί 15 tweets που την αποθέωσαν.