Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το post για την Κατερίνα Καινούργιου λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το post για την Κατερίνα Καινούργιου λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης σηματοδότησε την έναρξη της εκπομπής με ένα post.

Πρεμιέρα είχε σήμερα (13/9) η Κατερίνα Καινούργιου, στη νέα της εκπομπή, στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι, με την ίδια δοκιμασμένη ομάδα της. Εντυπωσιακή με το λευκό της φόρεμα και τα polka dot high heels της ξεκίνησε την εκπομπή με τις ευχές της γιαγιάς της και την έκπληξη του αγαπημένου της Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Μερικές ώρες πριν την πρεμιέρα της βέβαια ο Φίλιππος σηματοδότησε με τον δικό του τρόπο την έναρξη της εκπομπής της.

Κατερίνα Καινούργιου: Πρεμιέρα για την «Super Κατερίνα» με τις ευχές της γιαγιάς της!

Το post του Φίλιππου Τσαγκρίδη για την πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα και ο Φίλιππος είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια. Μπορεί να μην τους βλέπεις συχνά μαζί στα social media σε φωτογραφίες, είναι όμως αγαπημένοι και ερωτευμένοι και το δείχνουν με τον τρόπο τους. Αυτοσαρκάζονται, τρολάρει ο ένας τον άλλον, και γενικά υπάρχει έναν fun στη σχέση τους.

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής, η οποία ακούει στον τίτλο «Super Κατερίνα», ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έκανε ένα όμορφο και πρωτότυπο post. Ανέβασε ένα story με την ταμπέλα ενός εστιατορίου στη Μύκονο που λέγεται Katrin, κι εκείνος συμπλήρωσε τη λέξη «super».

tsagkridis gia kainourgiou

Τι ανέβασε η Κατερίνα πριν την πρεμιέρα της;

Το μεσημέρι της Κυριακής (12/9) η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα post στο Instagram account της στο οποίο έγραφε λίγα λόγια πριν από την πρεμιέρα της. «Cause I’m happy. Σας περιμένω τη Δευτέρα λοιπόν στο @superkaterinatv. (Χωρίς την αγάπη σας.. την αποδοχή σας κ την στήριξη σας δεν θα χα καταφέρει όλα αυτά που είχα ονειρευτεί …).



Λατρεύω αυτό που κάνω γιατί δούλεψα πολύ …αγαπώ τους συνεργάτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα και αγαπώ κ σας που όλα αυτά τα χρόνια είστε δίπλα μου κ καθημερινά με βάζετε στα σπίτια σας #feelingblessed», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δες το post του Φίλιππου στη gallery που ακολουθεί.