Ο Αντώνης κόπηκε από το GNTM και το Twitter αντέδρασε με επικά σχόλια

Πατούλια Κατερίνα
Ο Αντώνης κόπηκε από το GNTM και το Twitter αντέδρασε με επικά σχόλια

Ακόμα ένα παίκτης που δίχασε τους κριτές και το κοινό.

Τέταρτη σεζόν για το GNTM στο Star και οι auditions ξεκίνησαν από χθες, Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Με την απουσία της Βίκυς Καγιά για πρώτη φορά από την κριτική επιτροπή, το GNTM 4 ξεκίνησε τις auditions για την εύρεση του νέου Top Model της Ελλάδας.

Το Greece’s Next Top Model 4 είχε πρεμιέρα και το Twitter δεν σταμάτησε να «ζητάει» την Καγιά

Τα νούμερα τηλεθέασης:

Με 22,8% στο δυναμικό κοινό και ένα αδύναμο 16% στο γενικό σύνολο, το κοινό έδωσε μερική ψήφο εμπιστοσύνης στο ριάλιτι μοντέλων το οποίο έχει στη φετινή κριτική επιτροπή τον Άγγελο Μπράτη, τον Δημήτρη Σκουλό, τη Ζενιβιέβ Μαζαρί και την νεόφερτη Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ενώ στο backstage παρέμεινε ο Γιώργος Καράβας.

Η Βίκυ Καγιά κράτησε την παρουσίαση του Shopping Star αλλά και το νέο χορευτικό σόου Dancing with the stars.Ο Αντώνης που άναψε φωτιές στο Twitter

Από την περσινή σεζόν, τα αγόρια μπήκαν στο παιχνίδι και στο κυνήγι διεκδίκησης του τίτλου του GNTM.

Ένα από τα αγόρια που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Twitter, ήταν και ο Αντώνης με καριέρα στο βόλεϋ, ο οποίος δουλεύει πολλά χρόνια και ως μοντέλο.

Τον Αντώνη γνώριζε και ο Δημήτρης Σκουλός ενώ υπήρξε και μια κόντρα με τη Ζενεβιέβ η οποία επέπληξε τον παίκτη, ο οποίος αποκάλεσε παιχνίδι του GNTM και όχι διαγωνισμό!Τελικά με ένα ναι και με τρία όχι, ο Αντώνης έμεινε εκτός παιχνιδιού, κάνοντας έξαλλο το Twitter. Τα σχόλια των χρηστών, συνέκριναν τη χτεσινή πρόκριση του Γιάννη με τον σημερινό αποκλεισμό του Αντώνη!

DPG Network