Κourtney Kardashian - Travis Barker: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί (photos)

Ιωάννα Τζανή
Κourtney Kardashian - Travis Barker: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί (photos)

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Την πρώτη της κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί έκανε η Kourtney Kardashian με τον σύντροφό της, Travis Barker, στα φετινά MTV VMAs και κατάφεραν να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα!

Το ζευγάρι μάς έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις, γι’ αυτό και δεν μας εξέπληξε το γεγονός ότι όλα τα φλας έπεσαν πάνω τους για ακόμη μια φορά!

Kourtney Kardashian: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό και ο λόγος που τις κατέβασε (video)

H Kardashian και ο Barker έλαμπαν από ευτυχία ο ένας στο πλάι του άλλου και είναι λογικό, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood!

Οι στιλιστικές τους επιλογές

Η 42χρονη celebrity επέλεξε να φορέσει ένα super sexy και mini total black φόρεμα του σχεδιαστή Olivier Theyskens, ενώ την ίδια χρωματική επιλογή έκανε και ο 45χρονος μουσικός, φορώντας ένα total black σύνολο του σχεδιαστή Thom Browne.



Το love story Kardashian – Barker

Η Kourtey Kardashian και ο Travis Barker γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, καθώς μένουν στην ίδια περιοχή (στο Calabasas της California), αλλά και γιατί ο μουσικός έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο reality της οικογένειας Kardashian.

Τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που οι paparazzi τους είχαν απαθανατίσει σε κοινές τους εμφανίσεις στο Los Angeles.

Ωστόσο, οι δυο τους παρέμεναν μόνο πολύ καλοί φίλοι όλα αυτά τα χρόνια, με τον έρωτα να έρχεται αρκετά αργότερα.
Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 10 μήνες, με την επιβεβαίωση της σχέσης τους να έρχεται τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram

H Kourtney Kardashian επέλεξε τον πιο γλυκό τρόπο να το κάνει!
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία κρατούσε απαλά το χέρι του καλού της, Travis Barker.


https://www.instagram.com/p/CTKAuEarzVj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έκτοτε, οι δυο τους είναι αχώριστοι και δεν παραλείπουν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία! Οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media διαδέχονται η μια την άλλη, με τα σχόλια από κάτω να «παίρνουν φωτιά»!

Ρομαντικές στιγμές, ταξίδια, καυτά φιλιά και ευτυχισμένα βλέμματα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν κάθε νέα τους κοινή δημοσίευση!


https://www.instagram.com/p/CTxk85TJ469/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ατύχημα του Travis Barker

Ο ένας φαίνεται πως λειτουργεί ενθαρρυντικά και υποστηρικτικά για τον άλλον και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι η Kourtney ενθάρρυνε τον Travis να ξεπεράσει τη φοβία του και να πετάξει ξανά με αεροπλάνο.

Ο ίδιος είχε ένα ατύχημα το 2008 το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή, αφού στο αεροσκάφος μέσα στο οποίο βρισκόταν έπαθε κάποια βλάβη και σκοτώθηκαν 4 άτομα.