Μαρίτα Καθιζιώτη- GNTM: Αυτό είναι το Instagram account του plus size μοντέλου που προκρίθηκε

Πατούλια Κατερίνα
Μαρίτα Καθιζιώτη- GNTM: Αυτό είναι το Instagram account του plus size μοντέλου που προκρίθηκε

Η Ελληνοκύπρια Μαρίτα που πήρε τέσσερα ναι από τους κριτές.

Η Μαρίτα Καθινιώτη ήταν ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν στις auditions του GNTM 4 που συνεχίζονται.

Το plus size μοντέλο που έχει συνεργαστεί με brands όπως η Asos και έχει καταγωγή από την Κύπρο, εργάζεται στη Βρετανία τα τελευταία χρόνια αλλά ήθελε να δοκιμάσει την τύχη της και στο Ελληνικό GNTM.

Ο Αντώνης κόπηκε από το GNTM και το Twitter αντέδρασε με επικά σχόλια

«Είμαι 22 ετών, κατάγομαι από την Κύπρο, τα τελευταία χρόνια ζω στην Αγγλία. Το GNTΜ το σκεφτόμουν τα τελευταία 2-3 χρόνια. Τώρα θεωρώ ότι έχω την εμπειρία και την ψυχολογία, έτσι θεωρώ ότι είμαι σε πολύ καλό σημείο για να έρθω στο GNTM», τόνισε η Μαρίτα.



Η πρόβλεψη του Γιώργου Καράβα:

Από το backstage ακόμα, ο Γιώργος Καράβας δήλωσε εντυπωσιασμένος με τη Μαρίτα και προέβλεψε με επιτυχία τα τέσσερα «ναι» που πήρε η 22χρονη για να περάσει στην επόμενη φάση του GNTM.

Πάντα με φόβιζε η τηλεόραση και ο ανταγωνισμός, όταν άρχισα να δουλεύω, έζησα τον ανταγωνισμό και ξέρω πλέον πως είναι όλα αυτά. Δεν έχω πλέον πρόβλημα και είμαι πολύ cool», δήλωσε η Μαρίτα

Το μοντέλο έχει ήδη πάνω από 6000 followers στο Instagram αλλά υπάρχει κάτι που μας προβλημάτισε!


https://www.instagram.com/p/CQT8gYct9H6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και εξηγούμαστε: Το Instagram account της νεαρής κοπέλας που προκρίθηκε, ανανεώνεται κανονικά, πράμα που ίσως υποδηλώνει πως δεν κατάφερε να προκριθεί και να μπει στο σπίτι του GNTM ή έχει δώσει σε κάποιο τρίτο να χειρίζεται τον λογαριασμό της.