Η Kate Hudson παντρεύεται και... κάνει πρόβα νυφικού στο Met Gala

Η Kate Hudson παντρεύεται και... κάνει πρόβα νυφικού στο Met Gala

Η ηθοποιός αρραβωνιάστηκε και αποφάσισε να βάλει κάτι που έμοιαζε με νυφικό στο Met Gala.

Η Kate Hudson ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της μιας και μόλις χθες (13/9) αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της, Danny Fujikawa.

Η ηθοποιός φαίνεται πως βιάζεται… πολύ για τον γάμο με τον επί χρόνια αγαπημένο της μιας και στο Met Gala 2021 εμφανίστηκε με outfit που θύμιζε αρκετά νυφικό.

H Kate Hudson πήγε στο Ναύπλιο και έκανε αυτό που κάνουν όλοι οι τουρίστες (photos)

Η εμφάνιση της Hudson στο Met Gala

Μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Danny Fujikawa στο Instagram, η 42χρονη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala με ένα baby pink σύνολο, που θύμιζε νυφική δημιουργία.

https://www.instagram.com/reel/CTyeCalgd6m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kate Hudson επέλεξε outfit του Michael Kors, το οποίο αποτελείτο από bra top με παγιέτες, μακριά φούστα και ένα πολύ μακρύ, γούνινο παλτό. Δες την κι εσύ! Δεν σου θυμίζει νύφη;

Το look ολοκλήρωσε με ασημένια κοσμήματα και ένα baby pink clutch bag, το οποίο κρατούσε με τέτοιον τρόπο που έδειχνε… με καμάρι το μονόπετρο του αρραβώνα της.



Η ανακοίνωση του αρραβώνα και η σχέση της

Με μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία απεικονίζεται να δίνει ένα τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της, η Kate Hudson ανακοίνωσε τον αρραβώνα της. «Let’s go», έγραψε βάζοντας emojis με νύφη και γαμπρό.

https://www.instagram.com/p/CTxgo2IJ_2s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Hudson και ο Fujikawa είναι ζευγάρι από τον Δεκέμβριο του 2016. Η ηθοποιός, ωστόσο, έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως οι δυο τους ήταν φίλοι για χρόνια.

Το 2018 υποδέχθηκαν στον κόσμο την κόρη τους, Rani Rose Hudson Fujikawa, και τώρα ετοιμάζονται να παντρευτούν.