Τηλεθέαση: Κι όμως συνέβη! Η Δανάη Μπάρκα “πλήγωσε” τη Super Κατερίνα - Πρωτιά και για την Σταματίνα

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Κι όμως συνέβη! Η Δανάη Μπάρκα “πλήγωσε” τη Super Κατερίνα - Πρωτιά και για την Σταματίνα

Η Δανάη Μπάρκα έκανε την μεγάλη έκπληξη, ανάμεσα στην πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και στην Φαίη Σκορδά!

Το “Happy day” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ζώνη 8.00 -10.00 το πρωί πέρασε μπροστά δίνοντας ωστόσο μεγάλη μάχη με το “Mega καλημέρα” και την Ελεονώρα Μελέτη μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ενώ η Δανάη Μπάρκα έκανε την μεγάλη έκπληξη, ανάμεσα στην πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και στη Φαίη Σκορδά (από 11,6 μέχρι 19,8 που κράτησε για ένα τέταρτο).


https://www.instagram.com/p/CTwbmQgofIJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με οριακές διαφορές κινείται η πολύ πρωινή ψυχαγωγική ζώνη με την Σταματίνα να κάνει μέσο όρο 18,4 στο νεανικό κοινό και να αγγίζει το 24,1 σε ένα μισάωρο της εκπομπής ενώ το “Mega καλημέρα” επίσης με μέσο όρο στο 18,1 φτάνοντας μέχρι και το 22%.

Κατερίνα Καινούργιου: Πρεμιέρα για την «Super Κατερίνα» με τις ευχές της γιαγιάς της!

Η Super Κατερίνα στον Alpha μπήκε δυναμικά στην πρεμιέρα της φτάνοντας το 20% το πρώτο μισάωρο της εκπομπής της, αλλά μετά άρχισε να χάνει την δύναμή της κυρίως με το ξεκίνημα της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα στις 11.00 που έκανε τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης που είχε κάνει ποτέ, συγκρίνοντας και την περσινή χρονιά βεβαίως.



Το “Πάμε Δανάη” πήρε φόρα από το πρώτο λεπτό και σταθερά από το 16% έφτασε μέχρι και το 19,7% στο δυναμικό κοινό (που είναι άλλωστε και αυτό που αφορά περισσότερο κανάλια και διαφημιστές).

Η ενημέρωση φαίνεται επίσης ότι κάνει...ζημιά στην ψυχαγωγία αφού οι “Αταίριαστοι” στον ΣΚΑΪ, παραμένουν μια σταθερή συνήθεια με σταθερά επίσης νούμερα στο 15%.

Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς, μπορεί να είναι Σεπτέμβριος με τους περισσότερους τηλεθεατές να μην έχουν ξεκαθαρίσει τις επιλογές τους, αλλά όταν πια ολοκληρωθούν όλες οι πρεμιέρες των νέων εκπομπών θα είμαστε σε θέση να κρίνουμε εκείνους που έχουν όλα τα προσόντα να στεφθούν πρωταθλητές στην τηλεθέαση.