Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή Μεγαρίτη φιλά τον Κωνσταντή - Το κοινό αντιδρά: Ζητά επανασύνδεση με Δρόσω!

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή Μεγαρίτη φιλά τον Κωνσταντή - Το κοινό αντιδρά: Ζητά επανασύνδεση με Δρόσω!

Η Ζωή Μεγαρίτη, νεανικό φλερτ του Δούκα Σεβαστού και σύζυγος του ισχυρού Ακύλα έρχεται στο Διαφάνι με άγριες διαθέσεις και ρίχνει τα δίχτυα της στον Κωνσταντή!

Έχουμε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες, λοιπόν! Ένα φιλί στον Κωνσταντή από την σύζυγο του Ακύλα, οι απειλές του Ζάχου στην Ελένη, η φυγάδευση του Λάμπρου, ο καθεστωτικός Νικηφόρος και η επιστροφή της οργισμένης Πηνελόπης είναι τα πρώτα στιγμιότυπα που μας βάζουν σε αγωνία, για το τι μας περιμένει στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος φεύγει και η Μαρία Καλλιμάνη είναι η νέα δασκάλα στο Διαφάνι!



Τελικά έρχονται τα πάνω κάτω με όσα μας αποκάλυψε το νέο τρέιλερ του ANT1 που μας έδωσε μια χορταστική γεύση για το τι θα δούμε στην πρεμιέρα των “Άγριων Μελισσών” στις 27 Σεπτεμβρίου.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η ερωτευμένη Ασημίνα στην αντίσταση και ο νέος άντρας στην ζωή της

Η Ζωή Μεγαρίτη (Μαρκέλλα Γιαννάτου), νεανικό φλερτ του Δούκα Σεβαστού και σύζυγος του ισχυρού Ακύλα έρχεται στο Διαφάνι με άγριες διαθέσεις και ρίχνει τα δίχτυα της στον Κωνσταντή, ο οποίος σημειωτέον έχει ανοίξει νυχτερινό κέντρο στην Λάρισα μαζί με τον Νικηφόρο.


https://www.instagram.com/p/CThh2epIAi7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό είναι... super spoiler για Άγριες Μέλισσες

Οι πιστοί φαν όμως του ειδυλλίου Δρόσως και Κωνσταντή αντέδρασαν και ζητούν επιτακτικά επανασύνδεση τώρα!

Για να τους καθησυχάσουμε να αποκαλύψουμε ότι αυτό θα αργήσει πολύ ακόμη να γίνει. Μη σας πούμε από την νέα χρονιά και μετά....

Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι η ίδια η Δρόσω είχε πάρει την απόφαση να χωρίσουν στον προηγούμενο κύκλο.



Κατά τα λοιπά, η κόρη του Ακύλα Κορίνα ξεκινά τον φλογερό δεσμό της με τον Μελέτη, αλλά δεν έχει υπολογίσει στην Πηνελόπη. Η οποία επιστρέφει από το Παρίσι με πτυχίο στην Νομική και με μόνο σκοπό να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Αλέξη. Φυσικά και ξέρει τώρα πια, πως ο πατέρας της και ο Μελέτης τα οργάνωσαν όλα. Πώς, όμως, θα αντιδράσει ο Μελέτης που ποτέ δεν την ξέχασε και είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της;

agries melisses spoiler premieras ant1v

Το κρυφό σχέδιο του Προύσαλη και ο πρώην της Ελένης

Μέσα σε όλα πρέπει να πολεμηθεί το καθεστώς. Ο ενωμοτάρχης (Γιώργος Σουξές) και ο κοινοτάρχης (Χρήστος Πλαίνης) καταστρώνουν κρυφό σχέδιο, την ίδια ώρα που στο κατώφλι της η Ελένη Σταμίρη (Μαρία Κίτσου) υποδέχεται ξαφνικά τον αξιωματικό Ζάχο Λυκογιάννη.

Με τη νοσταλγία του παρελθόντος θα τον υποδεχτεί, μόνο που αυτός στην συνέχεια θα δείξει ότι δεν ήρθε για το κέρασμα, αλλά για να βγάλει από την μέση με όποιο δόλιο τρόπο μπορεί, τον σύζυγό της Λάμπρο. Ο οποίος αρχικά φυγαδεύεται μέχρι να πάει στην Λέρο να συναντήσει τον Μπάμπη και τον Προκόπη. Αυτές οι σκηνές είναι πολύ συγκινητικές.

Με λίγα λόγια, όλα άνω κάτω στον θεσσαλικό κάμπο. Φαίνεται όμως ότι οι δύο σεναριογράφοι, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, έχουν μελετήσει πολύ καλά την ιστορία του τρίτου κύκλου και θα μας κρατούν συνέχεια σε αγωνία.