Kanye West – Kim Kardashian: Το unfollow και η κοινή total black εμφάνισή τους στο Met Gala 2021

Ιωάννα Τζανή
Kanye West – Kim Kardashian: Το unfollow και η κοινή total black εμφάνισή τους στο Met Gala 2021

Μετά το unfollow στο Twitter, ήρθε το unfollow και στο Instagram!

Ύστερα από έναν φλογερό έρωτα που έζησαν οι δυο τους και επτά χρόνια έγγαμου βίου, η είδηση ότι ο Kanye West και η Kim Kardashian χωρίζουν μας ξάφνιασε τον περασμένο Φεβρουάριο. Ήταν τότε που η δισεκατομμυριούχος celebrity κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ!

Πλέον, οι μεταξύ τους σχέσεις είναι αμφιλεγόμενες. Από τη μια η Kim δίνει δημόσιες υποσχέσεις αιώνιας αγάπης, από την άλλη ο Kanye κάνει το ένα unfollow μετά το άλλο στα social media.

Τον περασμένο Ιούνιο, το πρώτο unfollow ήρθε και πάλι από τον διάσημο ράπερ, αφού έκανε unfollow στο Twitter ολόκληρη την οικογένεια Kardashian.

Συμβαίνει ακόμα και στην Kim Kardashian- Ο Kanye West την απάτησε

Αυτή τη φορά, το unfollow του δεν μας εξέπληξε... Το περιμέναμε κιόλας μπορούμε να πούμε. Ο Kanye West σταμάτησε να ακολουθεί την πρώην σύζυγό του και στο Instagram.

kim kanye

Η ίδια συνεχίζει να τον ακολουθεί, όμως υποθέτουμε πως μόλις το αντιληφθεί θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο! Περιμένουμε να δούμε...

kanye kim

Η κοινή στιλιστική εμφάνιση στο Met Gala 2021

Η Kim Kardashian και ο Kanye West κατάφεραν να ξαφνιάσουν για ακόμη μια φορά τους πάντες με την ανατρεπτική κοινή τους - στιλιστικά - εμφάνιση στο Met Gala, στη Νέα Υόρκη.

Φορώντας αντίστοιχα total black outfits που κάλυπταν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των προσώπων τους, το πρώην ζευγάρι μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

https://www.instagram.com/p/CTs-MVhMqBH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kim Kardashian εμφανίστηκε με ένα κατάμαυρο σύνολο από δέρμα, δια χειρός Balenciaga. Μακρυμάνικο πουκάμισο, παντελόνι, γάντια, γόβες και μάσκα πλήρους προσώπου ήταν τα κομμάτια που συμπλήρωσαν το τολμηρό outfit της τηλεπερσόνας.

Ο Kanye φόρεσε ένα ολόσωμο σύνολο που περιλάμβανε μάσκα πλήρους προσώπου, φούτερ, παντελόνι και casual παπούτσια.



Ο ράπερ φωτογραφήθηκε να φεύγει από το ξενοδοχείο του για την εκδήλωση, ενώ κάποια στιγμή φωτογραφήθηκε με την Kim στο κόκκινο χαλί.

Cover photo: @kimkardashian