Ούτε οι μάσκες δεν τους συγκρατούν! Το παθιασμένο φιλί JLo-Ben Affleck στο Met Gala 2021 (photo)

Ιωάννα Τζανή
Ούτε οι μάσκες δεν τους συγκρατούν! Το παθιασμένο φιλί JLo-Ben Affleck στο Met Gala 2021 (photo)

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck εμφανίστηκαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ στo Met Gala 2021!

Τι κι αν η πανδημία έχει κυριεύσει τις ζωές μας και οι μάσκες έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι μας - ακόμη και των stars του Hollywood - , όταν υπάρχει έρωτας και πάθος όλα τα εμπόδια καταρρίπτονται!

Και αυτό το απέδειξαν περίτρανα στην τελευταία τους δημόσια εμφάνιση η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck, όταν φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala και φιλήθηκαν με πάθος πάνω από τις μάσκες τους, αφήνοντάς μας όλους άφωνους!

Ο αναζωπυρωμένος έρωτας του διάσημου ζευγαριού κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης σε ακόμη ένα event, με τους δυο τους να μην ξεκολλούν ο ένας από τον άλλον!

Το «καρφί» της πρώην! Η Gwyneth Paltrow σχολιάζει την επανασύνδεση Affleck-Lopez

Τα Ralph Lauren σύνολά τους

Φορώντας outfits του ίδιου σχεδιαστή, η J.Lo και ο Ben Affleck μοίρασαν... μαθήματα απόλυτης ευτυχίας και έρωτα και μας έδειξαν πως όσα χρόνια κι αν περάσουν χωριστά δύο άνθρωποι, δε σημαίνει πως η φλόγα σβήνει για πάντα και δεν μπορεί να ανάψει ακόμη πιο δυνατή!

Τώρα θα μου πεις ότι μπροστά στο θέαμα αυτού του παθιασμένου φιλιού, ποιος πρόσεξε τα ρούχα που επέλεξαν για το event, και θα έχεις και δίκιο.

https://www.instagram.com/p/CTzIi9Qqggn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αλλά επειδή εμείς θέλουμε να σε ενημερώνουμε για τα πάντα, θα σου πούμε πως ο Ben Affleck επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι του σχεδιαστή Ralph Lauren, ενώ η Λατίνα σταρ μάς εντυπωσίασε με το σκούρο καφέ φόρεμα του ίδιου σχεδιαστή που διάλεξε για τη βραδιά του φετινού Met Gala.

Το κόψιμο στο πλάι έδωσε μια έξτρα πινελιά στο ήδη sexy φόρεμά της, ενώ τα κεντήματα με πολύτιμους κρυστάλλους που το κοσμούσαν, χρειάστηκαν δώδεκα ολόκληρες ημέρες για να ολοκληρωθούν!

Το σύνολο της Jennifer Lopez ολοκλήρωσαν μια faux γούνινη κάπα, ασημένια πέδιλα και vintage αξεσουάρ από τη συλλογή του σχεδιαστή Ralph Lauren.

Ο φλογερός έρωτάς τους

Η JLo και ο Ben Affleck ανακοίνωσαν και επίσημα τον περασμένο Ιούλιο της επανασύνδεσή τους μετά από 17 ολόκληρα χρόνια που οι δυο τους είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους!

Αναμφισβήτητα αποτελούν το ζευγάρι-έκπληξη της χρονιάς!



Ο έρωτας και η αγάπη μεταξύ τους δεν κατάφερε να σβήσει όλα αυτά τα χρόνια, παρά το γεγονός ότι και η star αλλά και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν μετά τον χωρισμό τους.

Η επανασύνδεση ήρθε λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της Jennifer Lopez από τον Alex Rodriguez, με τον αρραβώνα τους να μην έχει αίσιο τέλος. Μήπως επειδή η καρδιά της ανήκε ακόμα στον Ben Affleck; Μόνο η ίδια μπορεί να το γνωρίζει αυτό!