Met Gala 2021: Ο Timothée Chalamet κατακτά το βραβείο της πιο casual και cool εμφάνισης

Ιωάννα Τζανή
Met Gala 2021: Ο Timothée Chalamet κατακτά το βραβείο της πιο casual και cool εμφάνισης

Ο Timothée Chalamet φόρεσε μια φόρμα, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Converse και σακάκι, και πήγε με τα πόδια στο Met Gala 2021, αποδεικνύοντάς μας πόσο cool τύπος είναι!

Ό,τι και να επιλέξει να φορέσει ο Timothée Chalamet, ακόμη και αν πρόκειται να παρευρεθεί στο μεγαλύτερο event της μόδας, η λάμψη και η φρεσκάδα του κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις.

Η πρώτη του εμφάνιση στο Met Gala θα μας μείνει αξέχαστη, αλλά με θετικό πρόσημο! Ο υποψήφιος για Όσκαρ και πρωταγωνιστής της ταινίας «Dune» θέλησε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, αλλά όχι λόγω της εκκεντρικότητάς του όπως για παράδειγμα η Kim Kardashian (#sorry), αλλά λόγω της απλότητας που δείχνει να τον διακατέχει σαν άνθρωπο.

Και εδώ που τα λέμε, λίγοι μπορούν να εντυπωσιάσουν έτσι, και ο Timothée βρίσκεται σίγουρα στην κορυφή αυτής της μικρής λίστας.

Ο 25χρονος σταρ δήλωσε στον συν-οικοδεσπότη της Vogue, Keke Palmer, ότι για την εμφάνισή του στο Met Gala του 2021 εμπνεύστηκε από τους Rick Owens, Chuck Taylor και πολλούς ακόμη.

H κόρη της Madonna αναπολεί την πρώτη της σχέση με τον Timothée Chalamet

Ο πιο cool συμπαρουσιαστής ever

Τι κι αν ήταν ο συμπαρουσιαστής της μεγάλης βραδιάς, μαζί με τους Billie Eilish, Amanda Gorman και Naomi Osaka; Ο Timothée Chalamet δεν πτοήθηκε και παρέδωσε μαθήματα coolness!

Και ναι, θα συμφωνήσουμε απόλυτα με την αμερικανική Vogue που έγραψε ότι ο υποψήφιος για Όσκαρ έγινε «ο πιο επιδραστικός άνθρωπος στη μόδα» με τον «απροσδόκητο συνδυασμό ρούχων του δρόμου, την έλλειψη στυλίστα και την αγκαλιά των πρωτοποριακών ετικετών».

https://www.instagram.com/p/CTx6XrVD6fs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εμφάνιση του Timothée Chalamet στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Ο ηθοποιός έφυγε από την Ευρώπη για να πάει στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να προωθήσει την ταινία επιστημονικής φανταστίας όπου πρωταγωνιστεί, «Dune».

Όταν βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην πρεμιέρα της ταινίας, στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ήταν αναμφισβήτητα ο ορισμός του στιλ!



Για τη βραδιά εκείνη επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο πουλόβερ με πούλιες και παντελόνι του Γάλλου σχεδιαστή Haider Ackermann.

Το look του συνόδευσαν ένα βραχιόλι με χάντρες και δαχτυλίδια του οίκου κοσμημάτων Cartier.