Jennifer Aniston: Μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον David Schwimmer

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Jennifer Aniston: Μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον David Schwimmer

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τη σχέση της με τον Ross και εξήγησε γιατί δεν θα πάει στα Emmy’s.

Πριν από έναν μήνα περίπου η Jennifer Aniston και ο David Schwimmer ήταν για αρκετές μέρες θέμα συζήτησης. Δημοσιεύματα ανέφεραν χαρακτηριστικά πως οι δυο τους βγαίνουν ως ζευγάρι, με την είδηση να προκαλεί φρενίτιδα στους fans.

Οι φήμες εντάθηκαν και κορυφώθηκαν μετά την πρεμιέρα του reunion των FRIENDS, στο HBO Max. Τι συμβαίνει όμως πραγματικά μεταξύ τους;

David Schwimmer: Ο Ross από τα Φιλαράκια μόλις διέψευσε τη σχέση με τη Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston μιλάει για πρώτη φορά και αποκαλύπτει πράγματα για τη σχέση της με τον «Ross»

Ο εκπρόσωπος του David Schwimmer έδρασε γρήγορα μετά την κυκλοφορία των φημών και διέψευσε αμέσως οποιαδήποτε πληροφορία και φήμη ήθελε να υπάρχει κάτι ρομαντικό ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς. Κάπως έτσι ήρθε και η σειρά της Aniston να βάλει ένα τέλος σε όλη την παραφιλολογία.

Friends Ross and Rachel

«Αυτό ήταν πολύ παράξενο. Για την ακρίβεια δεν μπορούσα να πιστέψω πως υπήρχε κάτι τέτοιο. Ήμουν σε φάση “τώρα όντως; Αυτός είναι ο αδερφός μου”», ανέφερε αρχικά η Aniston στο ΕΤ, και συνέχισε: «Ωστόσο το καταλαβαίνω. Σου δείχνει απλά πόσο ελπιδοφόροι είναι οι άνθρωποι για φαντασιώσεις, για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα».



Η αποκάλυψη της Aniston για την εμφάνισή της στα Emmy’s

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη της για τη σχέση της με τον David Schwimmer και το γεγονός πως θα είναι πάντα αδερφικοί φίλοι, η Jennifer Aniston εμφανίστηκε στον Jimmy Kimmel και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμφάνισή της στα Emmy’s την επόμενη εβδομάδα.

Η 52χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν θα παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων Emmy’s παρά το γεγονός πως έχει υποψηφιότητα για τον ρόλο της στο reunion των FRIENDS.

Ο Jimmy Kimmel ρώτησε την Aniston αν θα είναι στο πλήθος στο L.A. Live στο Downtown Los Angeles, με εκείνη να απαντάει: «Όχι, δεν θα πάω».

Η 52χρονη ηθοποιός είπε στον Jimmy Kimmel ότι εξακολουθεί να κάνει «βρεφικά βήματα» από το lockdown κι έπειτα μετά από τα αυστηρά μέτρα καραντίνας. «Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα να είμαι εδώ. Είμαι σαν να κάνω τα πρώτα βήματά μου όπως ένα μωρό», παραδέχτηκε.



Η περσινή των Emmy’s πραγματοποιήθηκε εικονικά και φιλοξενήθηκε από τον Jimmy στο Staples Center χωρίς ακροατήριο ή προσωπικές δραστηριότητες.