Big Brother: Tα φιλιά Πέτσα-Ανχελίτας και η υποψηφιότητα του Στηβ ξεσήκωσαν το Twitter (photos)

Big Brother: Tα φιλιά Πέτσα-Ανχελίτας και η υποψηφιότητα του Στηβ ξεσήκωσαν το Twitter (photos)

Τρεις είναι οι υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας στο Big Brother.

To Βig Brother ξεκίνησε να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα να αναλαμβάνουν την παρουσίαση. Φέτος δεν έχει μια Άννα Μαρία Ψυχαράκη που έγινε η αγαπημένη του κοινού, υπάρχει όμως η Ευδοκία, η οποία ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τον δυναμισμό και τον χαρακτήρα της.

Στο Twitter τα στρατόπεδα είναι πολλά και θα έλεγε κανείς πως έχουν δημιουργηθεί κλίκες για τους παίκτες που συμπαθεί το κοινό. Η Ευδοκία και η Μαίρη πάντως σύμφωνα με όσα γράφει το Twitter πρέπει να πάνε στον τελικό. Τι γίνεται όμως με τον Παναγιώτη Πέτσα που γνώρισες πέρυσι μέσα από το GNTM 3;

Big Brother: Ο Μελέτης αποχώρησε και το Twitter δεν ξαφνιάστηκε καθόλου (photos)

Μια σκηνή ανάμεσα στον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα ξεσήκωσε το Twitter

O Παναγιώτης Πέτσας ξεκίνησε από το X Factor, κατέληξε στο GNTM 3 και τώρα είναι στο Big Brother. Αρκετά αλλαγμένος από πέρυσι έχει μπει στο σπίτι του μεγάλου αδερφού και στοχεύει να φτάσει μέχρι τον τελικό. Στο μεταξύ, ο έρωτας του χτύπησε την πόρτα, και όπως ίσως έχεις παρατηρήσει υπάρχει μια χημεία ανάμεσα σε εκείνον και την Ανχελίτα.

Μάλιστα ένα τετ-α-τετ τους εχθές στη ντουζιέρα αναστάτωσε και ξεσήκωσε τους Twitter fans οι οποίοι δεν μπόρεσαν να μη σχολιάσουν τη σκηνή ανάμεσά τους. Ο Big Brother τους κάλεσε μάλιστα στο δωμάτιο επικοινωνίας και τους ρώτησε για το ποια είναι η σχέση μεταξύ τους, με τον Παναγιώτη Πέτσα να σχολιάζει ότι είναι φιλική. Η Ανχελίτα από την άλλη ήταν κάπως πιο έντονη και αποκαλυπτική τονίζοντας πως οι δυο τους, μόνο φίλοι δεν μπορούν να είναι.



Η υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου

Τρεις είναι και αυτή την εβδομάδα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Ευδοκία για ακόμη μια εβδομάδα βρίσκεται στη θέση αυτή καθώς οι συμπαίκτες της θεωρούν πως είναι αυταρχική. Δεύτερη η νέα παίκτρια Σοφία Αλεξανιάν, η οποία δεν έχει ενσωματωθεί πλήρως στο σπίτι και δεν αρέσει σε πολλούς ο τρόπος αντιμετώπισης των καταστάσεων και τρίτος ο Στηβ Μιλάτος.

Big Brother: Είναι η Σαμάνθα... η νέα Ραΐσα; Χαμός στο Twitter! (photos)

Η υποψηφιότητα του Στηβ έκανε θραύση στο twitter (για μερικούς ήταν απρόσμενη) και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Το Twitter πάντως σχολίασε την αντίδραση του Κωστή στην υποψηφιότητα αυτή.

Δες όλα τα σχόλια στη gallery που ακολουθεί.