All Star Survivor: Δύο ζευγάρια κι ένας παλιός παίκτης ανάμεσα στους επιλαχόντες του Acun Ilicali

All Star Survivor: Δύο ζευγάρια κι ένας παλιός παίκτης ανάμεσα στους επιλαχόντες του Acun Ilicali

Το All Star Survivor είναι γεγονός και ο Acun έχει ήδη επιλέξει 5 παίκτες.

Το Survivor έριξε αυλαία στις 5 Ιουλίου 2021, με τον τελικό να πραγματοποιείται στο άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, με τον πρώτο να κερδίζει εν τέλει τον τίτλο του Survivor και το χρηματικό έπαθλο.

Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έφτασαν μέχρι και τον ημιτελικό κατέκτησαν την τέταρτη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Εδώ και καιρό ακούγεται και η δημιουργία του All Star Survivor, στο οποίο θα συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες των Survivor που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν και ο Acun Ilicali έχει ήδη δηλώσει τις προτιμήσεις του.

Το All Star Survivor είναι γεγονός και ιδού οι παίκτες που έχουν αποκλειστεί

Οι πέντε παίκτες που θέλει ο Acun για το All Star Survivor

O Acun Ilicali βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα. Η επίσκεψη του έγινε προκειμένου να μιλήσει με τους ιθύνοντες για τις χαμηλές πτήσεις του Top Chef που προβάλλεται από το ΣΚΑΪ, όμως μεταξύ άλλων έγιναν συζητήσεις και για το Survivor.

Η Έλενα Πολυκάρπου μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε πως το πρωί της Τετάρτης στις 11.30 ο Acun έδωσε εντολή να του ετοιμάσουν το budget των ανθρώπων προκειμένου να πάνε στο All Star Survivor.



Ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός έβαλε πέντε ονόματα στη λίστα του που τα θέλει, προκειμένου να ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Δύο ζευγάρια κι ένας ακόμη παίκτης είναι ανάμεσά τους και σύμφωνα με το SuperKaterina, αυτοί είναι οι: Σάκης-Μαριαλένα, Ευρυδίκη-Βασάλος και ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος).

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για το All Star Survivor

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που έγινε γνωστός μέσα από το Survivor του 2017, έχει αναφερθεί στη φημολογούμενη συμμετοχή του και το αν προτίθεται και θέλει να πάει. Αυτή τη στιγμή ο Βασάλος βρίσκεται στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όμως απάντησε στο ενδεχόμενο του Survivor.

Τι αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το All Star Survivor (video)

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τον βρήκε, τον ρώτησε κι εκείνος απάντησε. «Με ρωτήσατε και στη συνέντευξη για το περιοδικό, και την έχει διαβάσει και η Σίσσυ τη συνέντευξη αυτή, και είπα ότι αν γίνει θα πέσω στα πόδια της, θα την παρακαλέσω, θα της πω Σίσσυ σε παρακαλώ πάρα πολύ άσε με να πάω. Το γουστάρω πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, οπότε σε παρακαλώ κάνε κάτι για να πάω», λέει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.



Όσο για το πότε αναμένεται να ξεκινήσει η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε πως θα γίνει φέτος και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και πάλι τον Δεκέμβρη ή τέλη Νοεμβρίου.