The Bachelor: H Αθηνά από τη Νέα Υόρκη απέρριψε τον Αλέξη Παππά και το Twitter την αποθέωσε

The Bachelor: H Αθηνά από τη Νέα Υόρκη απέρριψε τον Αλέξη Παππά και το Twitter την αποθέωσε

19 tweets που λάτρεψαν και αποθέωσαν την Νεοϋορκέζα παίκτρια του Bachelor.

Το επεισόδιο της Πέμπτης (16/9) στο Bachelor ήταν βγαλμένο από τον κινηματογράφο. Είχε ερωτισμό, πάθος και αναπαραστάσεις ταινιών με τον bachelor Αλέξη Παππά. Μετά το τρυφερό τετ-α-τετ και το φιλί που αντάλλαξε στο ατομικό ραντεβού με την Άννα, ο Αλέξης Παππάς διάλεξε εννέα κοπέλες με τις οποίες θα φωτογραφιζόταν στο κινηματογραφικό concept. Μία όμως θα συνέχιζε μαζί του.

Μετά το show παράνοιας που έδωσε η Φαίη, ο Αλέξης Παππάς την επέλεξε προκειμένου να της μιλήσει για τη στάση της αυτή και το overreacting που είχε όταν ερχόταν πιο κοντά με τις άλλες κοπέλες. Τριαντάφυλλο δεν πήρε, και αυτό τη στεναχώρησε πολύ.

The Bachelor: To παθιασμένο φιλί του Παππά έκανε το Twitter να αντιδράσει

Το ραντεβού με την Αθηνά που αποθεώθηκε από το Twitter

Και μπορεί η συνάντηση Φαίης-Αλέξη να μην είχε την κατάληξη που εκείνη ήθελε και περίμενε, το ραντεβού της επόμενης μέρας όμως με την Αθηνά από τη Νέα Υόρκη έκανε το Twitter να την αποθεώσει.

Δύο πράγματα αρέσουν πολύ στην Αθηνά, η φέτα και οι ωραίοι άντρες. Και αν η φέτα έλειπε από αυτό το ραντεβού, είχε τουλάχιστον τον Αλέξη Παππά. Ο bachelor φάνηκε να περνάει πολύ καλά και να διασκεδάζει με τη Νεοϋορκέζα Αθηνά, και όλα έδειχναν πως το ραντεβού τους θα ολοκληρωθεί με φιλί.

Όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, αφού η Αθηνά έριξε άκυρο στον Αλέξη Παππά, λέγοντας στο on της στην κάμερα, πως δεν μοιράζει φιλιά από το πρώτο ραντεβού.



Το twitter αποθέωσε την Αθηνά για το άκυρο στον Αλέξη Παππά

Το Twitter φαίνεται πως έχει ήδη ξεχωρίσει την αγαπημένη του παίκτρια στο φετινό bachelor, γι’ αυτό και όταν η Αθηνά έριξε άκυρο στον Αλέξη Παππά στην προσπάθειά του να της κλέψει ένα φιλί, ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

thebachelorgr 242150798 249351357102145 4370277961571202808 n

The Bachelor: Αποχώρησε η Βαλέρια και το Twitter διχάστηκε (video&photos)

19 tweets αποθέωσαν την Αθηνά και μπορείς να τα δεις στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.