Τηλεθέαση: Σταματίνα και Δανάη τερματίζουν πρώτες - Ασυγκράτητη η Ζήνα Κουτσελίνη

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Σταματίνα και Δανάη τερματίζουν πρώτες - Ασυγκράτητη η Ζήνα Κουτσελίνη

Οριακές νίκες σε Δανάη Μπάρκα και Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η επικαιρότητα το μεσημέρι να κυριαρχεί.

Το Happy day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και ασταμάτητη φέτος Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη» έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν στην κορυφή της τηλεθέασης, όπως και η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες» της.

Ο αγώνας της τηλεθέασης δίνεται φέτος, βήμα βήμα ή καλύτερα αποκλειστικό το αποκλειστικό.



H Σταματίνα λοιπόν και η παρέα της άγγιξαν το 23,7% στο δυναμικό κοινό σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η Ελεονώρα σε μικρή απόσταση έφτασε μέχρι το 20,6% ενώ η Δανάη Μπάρκα ήταν εκείνη που έκανε την ζημιά στην δίωρη ζώνη από τις 11.00 μέχρι τις 13.00 φτάνοντας μέχρι το 20,4% με μια σταθερή πορεία σε υψηλά νούμερα σε όλη την διάρκεια της εκπομπής, χωρίς να αλλάζει το μέσο όρο τηλεθέασης.

Τηλεθέαση: Ελεονώρα, Φαίη με πρωτιές- Η Ζήνα χωρίς αντίπαλο το μεσημέρι


https://www.instagram.com/p/CTwXwBDsUu0

Η Super Κατερίνα, δηλαδή η Κατερίνα Καινούργιου έφτασε και εκείνη μέχρι 20,8% αλλά στην συνέχεια μέχρι το τέλος της εκπομπής, έχασε αρκετές από τις δυνάμεις της κυρίως όταν ήρθε απέναντι με την Δανάη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ως η εμπειρότερη όλων το είπε ξεκάθαρα χθες «Όποιος χαίρεται τώρα μπορεί να κλαίει μετά και το αντίστροφο» θυμίζοντάς μας πως είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη για να κρίνουμε ποιος ή ποια ηγείται στην τηλεθέαση.


https://www.instagram.com/p/CT5F4D5KA_X

Εκείνη όμως με τα χθεσινά αποκλειστικά της, σάρωσε και παίζει στο 12.00 με 14.00 πολύ δυνατά και στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, φτάνοντας το 23,4% στο δυναμικό κοινό αλλά έχοντας κρατήσει την δύναμή της και στο γενικό κοινό. Αυτό είναι όχι μόνο σημαντικό αλλά και σπάνιο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣKAΪ χρειάζεται κατά την γνώμη μας, κατεπειγόντως φρεσκάρισμα της εκπομπής της γιατί με πολύ μεγάλη προσπάθεια έφτασε μέχρι το 11,0% φλερτάροντας με μονοψήφια νούμερα σε όλη την διάρκεια της εκπομπής.