Η Blake Lively καλύφθηκε από τατουάζ

Η Blake Lively καλύφθηκε από τατουάζ

Όχι στη πραγματικότητα, όπως καταλάβατε, αλλά για τις ανάγκες ενός νέο ρόλου.

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει ως εκθαμβωτική Serena Van Der Woodsen, την καλομαθημένη ζάμπλουτη έφηβη στη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl», εδώ και καιρό όμως η Blake Lively έχει βαλθεί να αποδείξει πως μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα, εντελώς διαφορετικά και πιο τολμηρά, όσον αφορά το ταλέντο στης στην υποκριτική.

Μετά, λοιπόν, τον «τσαλακωμένο» ρόλο της στη ταινία του Ben Affleck «The Town», όπου υποδύθηκε μια ανύπαντρη νεαρή μητέρα, εξαρτημένη από ναρκωτικά και αλκοόλ, ο επόμενος ρόλος της Lively την θέλει καλυμένη από τατουάζ.

Η ηθοποιός εθεάθη μέσα στην εβδομάδα να γυρίζει σκηνές για τη νέα της ταινία «Savages». Την ταινία σκηνοθετεί ο Oliver Stone και η Blake υποδύεται μια απελευθερωμένη χίπισσα, η οποία είναι γεμάτη τατουάζ –μην φανταστείτε κάτι εξτρίμ, κυρίως λουλούδια και τεράστιες πεταλούδες, τα οποία άλλωστε ταιριάζουν με το hippie chic.

Μεταξύ των γυρισμάτων για την ταινία στο Los Angeles, η Lively ταξιδεύει επίσης στη Νέα Υόρκη για να τα γυρίσματα της νέας σεζόν του Gossip Girl, ενώ ο έρωτας με τον Leonardo DiCaprio καλά κρατεί, παρά τις όποιες φήμες, καθώς το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα στο Los Angeles, σε μια συναυλία του Stevie Wonder.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε σκηνές από τα γυρίσματα του «Savages» και την 23χρονη ηθοποιό να επιδεικνύει τα νέα της τατουάζ.