The Bachelor: Η παίκτρια που αποχώρησε και οι αντιδράσεις στο Twitter (photos)

The Bachelor: Η παίκτρια που αποχώρησε και οι αντιδράσεις στο Twitter (photos)

Όλα όσα έγιναν στην τελετή των ρόδων και η γνώμη του κοινού μέσα από μερικά απολαυστικά tweets.

Ένα ακόμη επεισόδιο του «The Βachelor» παρακολουθήσαμε στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και ήταν άκρως εκρηκτικό. Οι παίκτριες έδειχναν εμφανώς κακοδιάθετες με αρκετές να σηκώνουν τον τόνο της φωνής τους από τα πρώτα κιόλας λεπτά του επεισοδίου. Ο Αλέξης Παππάς έκανε είσοδο ανακοινώνοντας στα κορίτσια πως πρόκειται να παίξουν ένα παιχνίδι, λίγο πριν την δεύτερη Τελετή των Ρόδων. Ο Έλληνας Bachelor επέλεξε 12 κοπέλες ενώ οι υπόλοιπες θα παρακολουθούσαν την δοκιμασία από απόσταση.

https://www.instagram.com/p/CT7uYj2NxYt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το παιχνίδι πριν την Τελετή των Ρόδων



Η πρώτη δοκιμασία μας έφερε μνήμες από το Βaywatch αφού τα κορίτσια έκαναν είσοδο με ολόσωμο μαγιό και σανίδες. Η πισίνα ήταν γεμάτη με καρπούζια και τα κορίτσια καλέστηκαν να βουτήξουν στα νερά και να βγάλουν στην στεριά όσο περισσότερα καρπούζια μπορούσαν. Η Βάσω ανακοίνωσε την αδυναμία της ίδιας αλλά και της Ειρήνης να συμμετέχουν στο ομαδικό ραντεβού με αποτέλεσμα τα κορίτσια στον πάγκο να γίνουν έξαλλα. Νικήτρια στην πρώτη δοκιμασία αναδείχθηκε η ομάδα Μαύρη Θύελλα με σκορ 10-9.



The Bachelor: H Αθηνά από τη Νέα Υόρκη απέρριψε τον Αλέξη Παππά και το Twitter την αποθέωσε



Τα κορίτσια της Μαύρης Θύελλας αναδείχθηκαν εν τέλη νικήτριες με σκορ 12-8. Λίγο αργότερα στην επεισοδιακή δοκιμασία με την καρδιά δεν υπήρξε νικήτρια με αποτέλεσμα ο Αλέξης να επιλέγει εκείνος την Άντρια ως την κοπέλα που θα βγει ραντεβού μαζί του.



Όλα όσα είδαμε στο αποψινό επεισόδιο

Οι εντάσεις δεν αφήνουν τις κοπέλες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το παιχνίδι. Η συμπεριφορά της Φαίης έχει δημιουργήσει αντιπάθειες, και οι κοπέλες εξέφρασαν ανοικτά τη δυσαρέσκειά τους στο πρόσωπό της. Την ίδια ώρα στο κοκτέιλ πάρτι μία πρόποση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Η εκρηκτική ατμόσφαιρα επηρέασε τη Φαίη και την Άννα και οδήγησε σε μία θερμή αντιπαράθεση, ενώ ο Αλέξης Παππάς έδειξε τη δυσαρέσκειά του για την τροπή που πήραν τα πράγματα αφήνοντας μόνες τις δύο κοπέλες στο peak της έντασης.

Το ρομαντικό ραντεβού του Αλέξη με την Άντρια



Αντρέα και Bachelor πηγαίνουν σε ατομικό ραντεβού και εκείνος της ανοίγει μία σαμπάνια. Η Άντρεα εξομολογείται πως μικρή συνήθιζε να ντύνεται... Ζήνα και το ενδιαφέρον του Αλέξη είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.



Ιωάννα και Αλέξης έρχονται ιδιαίτερα κοντά και τελικά της χαρίζει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο! Αργότερα ο Αλέξης την επέλεξε για ένα ατομικό ραντεβού στο σπίτι του όπου απόλαυσαν ήρεμοι τα κοκτέιλς τους. Ο Γιώργος Σατσίδης «εισέβαλε» μετά στο πλατό όπου και πήρε συνέντευξη από τις παίκτριες.

Η τελετή των ρόδων



Μετά τα παθιασμένα φιλιά Αλέξη- Γιώτας και Αλέξη-Ιζαμπέλας ήρθε η ώρα ο Bachelor να μοιράσει τα πολυπόθητα τριαντάφυλλα στις παίκτριες και να ακολουθήσει η αποχώρηση της εβδομάδας.

Η παίκτρια που αποχώρησε

Εκείνη που δεν κατάφερε να πάρει το τριαντάφυλλο και να παραμείνει στη βίλα διεκδικώντας τον Αλέξη είναι η Ειρήνη.


https://www.instagram.com/p/CT77QaIAzkr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το Twitter «πήρε φωτιά»

trends

Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα το hashtag #TheBachelorGR συγκέντρωσε αμέτρητα tweets (περισσότερα από 4.500 tweets) από τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το επεισόδιο. Τα σχόλια ήταν απολαυστικά και εστίασαν κυρίως στο παιχνίδι εντός της πισίνας. Όσον αφορά την αποχώρηση της Ειρήνης, οι χρήστες του Twitter δεν έδειξαν να ενοχλούνται ιδιαίτερα ούτε όμως να πανηγυρίζουν.

The Bachelor: To παθιασμένο φιλί του Παππά έκανε το Twitter να αντιδράσει

Πηγή φωτογραφιών: @thebachelorgr

Πριν βιαστείς όμως να φύγεις κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις μερικά από τα καλύτερα tweets που γράφτηκαν όσο έπαιζε το σημερινό επεισόδιο.