Voice πρεμιέρα: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπήκε στην επιτροπή και το Twitter τον λάτρεψε

Πατούλια Κατερίνα
Voice πρεμιέρα: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπήκε στην επιτροπή και το Twitter τον λάτρεψε

Το «The Voice» επέστρεψε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην κριτική επιτροπή.

The Voice: Το talent show του Σκάι επέστρεψε στις οθόνες μας και μαζί επέστρεψε η κριτική επιτροπή και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψαν στη θέση τους και υποδέχτηκαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος διαδέχτηκε την Ελεονώρα Ζουγανέλη στη θέση του κριτή του Voice.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο λόγος που πήγε στο The Voice και η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ απόψε και ήρθα εδώ για να κερδίσω, σέβομαι όλους τους κριτές αλλά θα μιλήσουμε για να κερδίσει ο καθένας ό,τι μπορεί», είπε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος δέχτηκε το τρολάρισμα του Σάκη ο οποίος με τη σειρά του του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει, εκτός Voice όμως.

Όπως τόνισε ο Πάνος Μουζουράκης ο ίδιος είναι ο μόνος κριτής του οποίου η ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Voice και είναι έτοιμος να κερδίσει φέτος.

Γιατί μπήκε στο Voice;


https://www.instagram.com/p/CTUEHT0AM7K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Αργυρός, ο οποίος ξεκίνησε και αυτός την καριέρα του από talent show, το Fame Story σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «SuperKaterina»,εξήγησε πως η συμμετοχή στο Voice ήταν κάτι που ήθελε καιρό να συμβεί και τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή.




«Το συζητάμε αρκετά χρόνια αλλά τώρα που βρήκαμε χρόνο νομίζω ότι θέλω να κάνω αυτό το challenging. Έχω φανταστική ομάδα. Νομίζω θα κερδίσουμε», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.


Αργυρός και στην πρεμιέρα:




Ο πρώτος παίκτης στις blind auditions του Voice επέλεξε το Μαζί σου του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και αφού σηκώθηκε όρθιος πάτησε αμέσως το κουμπί για να διαλέξει τον παίκτη. Τελικά ο πρώτος παίκτης, ο Νίκος, κατάφερε να κάνει και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν αλλά επέλεξε τελικά τον Κωνσταντίνο Αργυρό που μπήκε με το δεξί στο Voice.


To νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου:




Μαζί με την επιστροφή σε talent show, ο Κωνσταντίνος εγκαινίασε σήμερα και το βίντεοκλιπ του νέου του τραγουδιού «Τελικά» γράφοντας:


Verified
Η μουσική μας ενώνει …
Η μουσική εξελίσσεται …
Η μουσική δεν έχει όρια …

& κάπως έτσι ήρθε η ώρα για το “Τελικά”

Ύστερα από αρκετές ώρες στο στούντιο παρέα με τον Μάριο Ψιμόπουλο, τον OGE, τον Rack, τον Φίλιππο Κούρκουλο & και τον Παναγιώτη Μπρακούλια δημιουργήθηκε το νέο μας Single!

Ο Γιάννης Δημολίτσας το σκηνοθέτησε & μόλις κυκλοφόρησε το videoclip στο επίσημο κανάλι μου στο YouTube!




https://www.instagram.com/p/CT-A1Wkjz6U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading





Πάντως, το Twitter, λάτρεψε την προσθήκη του Κωνσταντίνου και δεν το έκρυψε σε μια σειρά σχολίων των χρηστών του. To hastag #voicegr τρένταρε στις τάσεις του Twitter από την πρώτη στιγμή της προβολής του.