Spoiler Άγριες Μέλισσες: O νέος έρωτας της Ασημίνας- Η είσοδος Παπασπηλιόπουλου στο καστ (video)

Spoiler Άγριες Μέλισσες: O νέος έρωτας της Ασημίνας- Η είσοδος Παπασπηλιόπουλου στο καστ (video)

O ηθοποιός υποδύεται τον εκδότη Πέτρο Ορφανίδη στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς και προκαλεί αναταράξεις στη ζωή του Διαφανίου (για πολλούς λόγους)! 

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς των τελευταίων χρόνων έχει ξεκινήσει. Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στις 27 Σεπτεμβρίου και οι fans της σειράς ανυπομονούν να απολαύσουν τα νέα επεισόδια.

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή Μεγαρίτη φιλά τον Κωνσταντή - Το κοινό αντιδρά: Ζητά επανασύνδεση με Δρόσω

Το πρώτο video του Παπασπηλιόπουλου από τα γυρίσματα

https://www.instagram.com/p/CT9Qj4fKd5u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί η σειρά «Άγριες Μέλισσες» στο Instagram, δημοσιεύτηκε το παραπάνω βίντεο όπου ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος αποκαλύπτει μερικά στοιχεία για τον ρόλο του. Ο 42χρονος ηθοποιός υποδύεται τον εκδότη Πέτρο Ορφανίδη, έναν νέο άντρα που θα μπει στην ζωή της Ασημίνας και θα ταράξει τα νερά.



Πέτρος και Ασημίνα είναι το νέο ζευγάρι στον τρίτο κύκλο

Όπως σου έχουμε γράψει εδώ στο Queen.gr, ο νέος κύκλος των «Άγριων Μελισσών» είναι εντελώς διαφορετικός από τους προηγούμενους. Oι σχέσεις των ανθρώπων του Διαφανίου δοκιμάζονται με διαφορετικό τρόπο στο δύσκολο κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο της εποχής στα χρόνια της δικτατορίας.

https://www.instagram.com/tv/CTzcFcRqPti/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ώρα που η Ασημίνα και ο Νικηφόρος φαίνεται ότι έχουν συμβιβαστεί στο θέμα της κηδεμονίας του γιου τους με τον μικρό Σέργιο να μένει πλέον στο πατρικό των αδελφών Σταμίρη, θα δοκιμαστούν ξανά σε προσωπικό επίπεδο.

Εκεί που όλοι περιμέναμε εκτός από την συμφιλίωση και μια ερωτική επανασύνδεση, αυτή φαίνεται όχι μόνο ότι θα αργήσει, αλλά κάποια στιγμή θα μοιάζει έως και αδύνατη.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η ερωτευμένη Ασημίνα στην αντίσταση και ο νέος άντρας στην ζωή της. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις τα πάντα.

Πηγή κεντρικής: @agriesmelisses.ant1tv